Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Zoek
Sluit dit zoekvak.

Buitenbewegwijzering op maat

U kunt bij ons terecht voor alle soorten buitenbewegwijzering. We maken het allemaal snel en vakkundig in onze eigen fabriek. Maatwerk voor bedrijven en instellingen in uw eigen huisstijl. Afhankelijk van de toepassing kiezen we samen met u het juiste materiaal, de mogelijke afmetingen en de beste locatie op of rondom het gebouw. Professionele bewegwijzering door jarenlange kennis en ervaring. Daar kunt u van op aan!

Menoor bedenkt, maakt en monteert uw buitenbewegwijzering 

We zorgen voor duidelijke buitenbewegwijzering of belettering op ieder gebouw en de ruimte daaromheen. Met een hoge mate van herkenning en goede leesbaarheid van uw boodschap en routes. Oplossingen die ervoor zorgen dat uw bezoeker snel de juiste locatie vindt en vertrouwd raakt met de ruimte buiten of de toegang tot uw gebouw. Voor alle soorten verwijsborden en informatiezuilen, maar ook voor spanframes en lichtreclame bieden we een ruim assortiment producten en maatwerkoplossingen. Door onze ruime kennis en ervaring gecombineerd met eigen productie, zorgen we voor korte lijnen en een betrouwbaar eindresultaat. We leveren aan instellingen, overheden en bedrijven in vele branches in binnen- en buitenland. Kortom, voor buitenbewegwijzering moet u bij Menoor zijn! 

Voor iedere toepassing de juiste oplossing

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw boodschap of looprichting aan uw bezoekers te tonen. Menoor bekijkt samen met u wat de beste opties zijn en helpt u graag verder met een helder advies, passende producten en vakkundige montage van borden en zuilen. Voor zowel bestaande gebouwen, maar ook voor nieuw te ontwikkelen gebouwen hebben we een breed scala mogelijkheden. Voor iedere toepassing en budget de juiste oplossing voor uw buitenbewegwijzering. We denken met u mee, ontzorgen en ondersteunen met raad en daad. Dat is werken met Menoor.

Gevelbelettering

Gevelbelettering is mogelijk in alle kleuren en diverse materialen. We maken uw belettering in rvs, kunststof, brons of titanium. Hoogwaardige en duurzame materialen die bestendig zijn tegen alle weersomstandigheden en tegen een stootje kunnen.

lees verder >

Lamelborden

Hoogwaardige aluminium lamellen, die bevestigd worden tussen twee rechthoekige staanders. De aluminium lamellen zijn voorzien van tekst en zijn afzonderlijk te vervangen. In meerdere uitvoeringen en formaten leverbaar. 

lees verder >

Richtingwijzers

Wijs de juiste richting aan uw bezoeker met onze richtingwijzers. De wijzers kunnen worden verlicht en zijn bestand tegen alle weersinvloeden. De richtingwijzers worden gemaakt van aluminium en er is keuze uit diverse modellen en formaten.

lees verder >

Verkeersborden

Verkeersborden (RVV), entreeborden en verwijsborden op uw eigen terrein. Robuuste aluminium borden die voldoen aan de wettelijke eisen (RVV). We maken verwijsborden op maat met duidelijke en goed leesbare verwijzingen voor het verkeer op uw terrein.

lees verder >

Verlichte zuilen

Verlichte zuilen zijn uitgevoerd in een aluminium framewerk met uitgefreesde tekst. De beplating van de tekst is van lichtdoorlatende kunststof. De ingebouwde power led unit laat de tekst in het donker oplichten. In diverse kleuren en formaten.

lees verder >

Onverlichte zuilen

We beiden een ruim assortiment onverlichte zuilen in vele vormen en formaten en RAL-kleuren. Vierkant, rechthoek of een pyloon, we maken het voor u. De tekst en boodschap wordt op het gewalste aluminium aangebracht met snijfolie of in full color.

lees verder >

Eigen fabricage met duurzame materialen

Al vele jaren produceren we onze eigen borden en toebehoren met hoogwaardige en duurzame materialen. Onze producten zijn ontwikkeld voor langdurig gebruik. Voor buitenbewegwijzering hanteren we strenge normen met betrekking tot weersomstandigheden en zaken als vandalisme en slijtage. We kiezen altijd voor de beste oplossing, zonder enige concessie te doen aan de kwaliteit van onze producten. Waar mogelijk maken we gebruik van gerecyclede materialen en grondstoffen die hergebruikt kunnen worden of op milieuvriendelijke wijze kunnen worden verwerkt. 

Advies en plan van aanpak

De locatie en de precieze plaatsing van de borden, alsmede de kijkhoek zijn van groot belang voor de zichtbaarheid en  attentiewaarde van de borden. De grootte van de tekst en de kleurcontrasten zijn bepalend voor de leesbaarheid. Kortom, tal van factoren spelen een rol bij het bedenken, ontwerpen en produceren van de bewegwijzering. We helpen u graag verder met een helder advies en het opstellen van een plan van aanpak.

Ontwerp en vormgeving

Naast de uitstraling en eigenschappen van de toegepaste materialen zorgen wij voor een duidelijke en herkenbare vormgeving op de borden. Kleuren, tekst en afbeeldingen zijn de visuele elementen die de informatie overbrengen. Onze creatieve ontwerpers zorgen voor een heldere informatie overdracht in lijn met uw huisstijl of kleuren van het gebouw. Heeft u zelf leuke ideeën? Laat het ons weten en we gaan ermee aan de slag!

Vakkundig gemonteerd

Een vast team ervaren monteurs maken het snel en vakkundig. We monteren onze producten in of rondom het gebouw en zorgen ervoor dat alles volgens plan snel en foutloos wordt uitgevoerd. Het is mogelijk om buiten openingstijden de werkzaamheden uit te voeren, om zo overlast voor uw bezoekers te beperken. Voor meer informatie over montage van uw buitenbewegwijzering kunt u contact met ons opnemen.

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.

Menoor doet meer

Menoor doet meer! In onze eigen fabriek maken we werkelijk alles voor een duidelijke buitenbewegwijzering of een heldere reclame-uiting voor uw bedrijf of organisatie. Voor binnen of buiten, groot of klein, met of zonder verlichting, we maken het allemaal snel en vakkundig in eigen huis. Voor iedere toepassing en budget de juiste oplossing. Ga voor kwaliteit en gemak met maatwerkoplossingen van Menoor.

Binnenbewegwijzering

lees verder >

Lichtreclame

lees verder >

Folie- en printwerk

lees verder >

Belettering

lees verder >

Reclame artikelen

lees verder >

Rookvrije oplossingen

lees verder >