Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Zoek
Sluit dit zoekvak.

Binnenbewegwijzering op maat

U kunt bij ons terecht voor alle soorten binnenbewegwijzering. We maken het allemaal snel en vakkundig in onze eigen fabriek. Maatwerk voor bedrijven en instellingen in uw eigen huisstijl. Afhankelijk van de toepassing en het gebouw kiezen we samen met u het juiste materiaal, de mogelijke afmetingen en de beste locatie in het gebouw. We bedenken, maken en monteren borden door geheel Nederland. Professionele bewegwijzering door jarenlange kennis en ervaring. Daar kunt u van op aan!

Menoor bedenkt, maakt en monteert uw binnenbewegwijzering 

We zorgen voor duidelijke binnenbewegwijzering of informatieborden in ieder gebouw.  Met een hoge mate van herkenning en goede leesbaarheid van uw boodschap en routes. Oplossingen die ervoor zorgen ervoor dat uw bezoeker snel de juiste locatie vindt en vertrouwd raakt met uw gebouw. Voor alle soorten verwijsborden en informatiezuilen, maar ook voor deurbordjes en presentieborden bieden we een ruim assortiment producten en maatwerkoplossingen. Door onze ruime kennis en ervaring gecombineerd met eigen productie, zorgen we voor korte lijnen en een betrouwbaar eindresultaat. We leveren aan instellingen, overheden en bedrijven in vele branches in binnen- en buitenland.

Voor iedere toepassing de juiste oplossing

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw boodschap of looprichting aan uw bezoekers te tonen. Menoor bekijkt samen met u wat de beste opties zijn en helpt u graag verder met een helder advies, passende producten en vakkundige montage van borden en zuilen. Voor zowel bestaande gebouwen, maar ook voor nieuw te ontwikkelen gebouwen hebben we een breed scala mogelijkheden. Voor iedere toepassingen en budget de juiste oplossing voor uw binnenbewegwijzering. We denken met u mee, ontzorgen en ondersteunen met raad en daad. Dat is werken met Menoor.

Deurbordjes

We bieden een ruim aanbod deurbordjes in verschillende materialen en uitvoeringen. Bordjes van glas, kunststof of hout. Voor iedere inrichting en kleurstelling maken we een passend deurbordje voor u in de huisstijl van uw bedrijf of de kleuren van het gebouw. 

lees verder >

Informatieborden

Informeer de bezoeker in één oogopslag over de juiste bestemming in uw gebouw met een overzichtelijk informatiebord. We maken ze in ieder gewenst formaat in vele uitvoeringen. Vaste teksten of juist verwisselbare teksten, het is allemaal mogelijk met borden van Menoor.

lees verder >

Naamplaathouders

Menoor maakt alle naamplaathouders voor uw gebouw. In alle kleuren maken we houders in aluminium of kunststof. Vaste of verwisselbare naambordjes, met of zonder nummer. We leveren  flexibele oplossingen voor elke toepassing.

lees verder >

Presentieborden

We leveren een breed assortiment presentieborden die gecombineerd kunnen worden met andere informatie en verwijsborden van hetzelfde materiaal. Voor een compleet en flexibel systeem voor uw aan- en afwezigheidsmeldingen. 

lees verder >

Verwijsborden

Een goed verwijsbord is belangrijk voor de bezoeker van uw gebouw. Wij maken verwijsborden in vele materialen en maten. Vaste borden of modulaire systemen met verwisselbare tekstbordjes en aangepaste routes, we maken het voor u op maat.

lees verder >

Verwijspilaren

Borden op een paal met een vaste voetplaat. De paal kan worden voorzien van een tekstplaat met vaste mededeling of van een wissellijst. Handig voor tijdelijke situaties of evenementen. We leveren een compleet assortiment verplaatsbare oplossingen. 

lees verder >

Eigen fabricage met duurzame materialen

Al vele jaren produceren we onze eigen borden en toebehoren met hoogwaardige en duurzame materialen. Onze producten zijn ontwikkeld voor langdurig gebruik. Voor buitenbewegwijzering hanteren we strenge normen met betrekking tot weersomstandigheden en zaken als vandalisme en slijtage. We kiezen altijd voor de beste oplossing, zonder enige concessie te doen aan de kwaliteit van onze producten. Waar mogelijk maken we gebruik van gerecyclede materialen en grondstoffen die hergebruikt kunnen worden of op milieuvriendelijke wijze kunnen worden verwerkt. 

Advies en plan van aanpak

De locatie en de precieze plaatsing van de borden, alsmede de kijkhoek zijn van groot belang voor de zichtbaarheid en  attentiewaarde van de borden. De grootte van de tekst en de kleurcontrasten zijn bepalend voor de leesbaarheid. Kortom, tal van factoren spelen een rol bij het bedenken, ontwerpen en produceren van de bewegwijzering. We helpen u graag verder met een helder advies en het opstellen van een plan van aanpak.

Ontwerp en vormgeving

Naast de uitstraling en eigenschappen van de toegepaste materialen zorgen wij voor een duidelijke en herkenbare vormgeving op de borden. Kleuren, tekst en afbeeldingen zijn de visuele elementen die de informatie overbrengen. Onze creatieve ontwerpers zorgen voor een heldere informatieoverdracht in lijn met uw huisstijl of kleuren van het gebouw. Heeft u zelf leuke ideeën? Laat het ons weten en we gaan ermee aan de slag!

Vakkundig gemonteerd

Een vast team ervaren monteurs maken het snel en vakkundig. We monteren onze producten in of rondom het gebouw en zorgen ervoor dat alles volgens plan snel en foutloos wordt uitgevoerd. Het is mogelijk om buiten openingstijden de werkzaamheden uit te voeren, om zo overlast voor uw bezoekers te beperken. Voor meer informatie over plaatsing en montage van uw buitenbewegwijzering kunt u contact met ons opnemen.

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.

Menoor doet meer

Menoor doet meer! In onze eigen fabriek maken we werkelijk alles voor een duidelijke buitenbewegwijzering of een heldere reclame uiting voor uw bedrijf of organisatie. Voor binnen of buiten, groot of klein, met of zonder verlichting, we maken het allemaal snel en vakkundig in eigen huis. Voor iedere toepassing en budget de juiste oplossing. Ga voor kwaliteit en gemak met maatwerkoplossingen van Menoor.

Buitenbewegwijzering

lees verder >

Lichtreclame

lees verder >

Folie- en printwerk

lees verder >

Belettering

lees verder >

Reclame artikelen

lees verder >

Rookvrije oplossingen

lees verder >