Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Zoek
Sluit dit zoekvak.

Folie- en printwerk

U kunt bij ons terecht voor al uw folie-en printwerk. We printen het allemaal snel en vakkundig in onze eigen fabriek. Maatwerk voor bedrijven en instellingen in uw eigen huisstijl. Afhankelijk van de toepassing kiezen we samen met u het juiste materiaal, de mogelijke afmetingen en de beste locatie in het gebouw. Professioneel printwerk door jarenlange kennis en ervaring. Daar kunt u van op aan!

Menoor voor professioneel folie- en printwerk 

We zorgen voor duidelijk en hoogwaardig folie- en printwerk. We printen op diverse soorten folie en papier afhankelijk van de toepassing. Met een hoge mate van herkenning en goede leesbaarheid van uw boodschap of afbeelding. Full color oplossingen die ervoor zorgen dat uw bezoekers snel en duidelijk uw afbeeldingen of teksten kunnen zien. Door onze ruime kennis en ervaring gecombineerd met eigen productie, zorgen we voor korte lijnen en een betrouwbaar eindresultaat. We leveren aan instellingen, overheden en bedrijven in vele branches in binnen- en buitenland.

Voor iedere toepassing de juiste oplossing

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw boodschap of looprichting aan uw bezoekers te tonen. Menoor bekijkt samen met u wat de beste opties zijn en helpt u graag verder met een helder advies, passende producten en vakkundige montage van borden en zuilen. Voor bestaande gebouwen, maar ook voor nieuw te ontwikkelen gebouwen hebben we een breed scala mogelijkheden. Voor iedere toepassing en budget de juiste oplossing voor uw folie- en printwerk. We denken met u mee, ontzorgen en ondersteunen met raad en daad. Dat is werken met Menoor.

Bedrukte folie

Menoor full color folieprints zijn leverbaar in diverse breedte- en lengtematen. Met deze geprinte folie maken wij de opdruk voor uw borden in ieder gewenst lettertype en afbeelding. De folie kan ook direct worden geplakt op deuren. De folie is leverbaar in een matte of glanzende uitvoering, krimpt niet en en heeft een hoge kleefkracht.

lees verder >

Gekleurde folie

Gekleurde snijfolie is leverbaar in diverse breedte- en lengtematen. We maken een hoogwaardige opdruk voor uw borden in vele kleuren. In mat en glans en voor langdurig gebruik zowel binnen als buiten het gebouw.

lees verder >

Glass edged raamfolie

Raamfolie zorgt voor privacy in een ruimte en is decoratief. Privacy raamfolies zijn in een grootschalig assortiment verkrijgbaar, mat en spiegelend. De folie kan worden voorzien van tekst, logo of afbeelding. 

lees verder >

One vision

Met One Vision folie kunt u wél naar buiten kijken, maar niet naar binnen! De folie wordt vaak toegepast op ramen van winkels, maar ook op bijvoorbeeld bussen. We verwerken uw logo en tekst op de raamfolie in iedere gewenste kleur en formaat.

lees verder >

Eigen fabricage met duurzame materialen

Al vele jaren produceren we onze eigen borden en toebehoren met hoogwaardige en duurzame materialen. Onze producten zijn ontwikkeld voor langdurig gebruik. Voor buitenbewegwijzering hanteren we strenge normen met betrekking tot weersomstandigheden en zaken als vandalisme en slijtage. We kiezen altijd voor de beste oplossing, zonder enige concessie te doen aan de kwaliteit van onze producten. Waar mogelijk maken we gebruik van gerecyclede materialen en grondstoffen die hergebruikt kunnen worden of op milieuvriendelijke wijze kunnen worden verwerkt. 

Advies en plan van aanpak

De locatie en de precieze plaatsing van de borden, alsmede de kijkhoek zijn van groot belang voor de zichtbaarheid en attentiewaarde van de borden. De grootte van de tekst en de kleurcontrasten zijn bepalend voor de leesbaarheid. Kortom, tal van factoren spelen een rol bij het bedenken, ontwerpen en produceren van de bewegwijzering. We helpen u graag verder met een helder advies en het opstellen van een plan van aanpak.

Ontwerp en vormgeving

Naast de uitstraling en eigenschappen van de toegepaste materialen zorgen wij voor een duidelijke en herkenbare vormgeving op de borden. Kleuren, tekst en afbeeldingen zijn de visuele elementen die de informatie overbrengen. Onze creatieve ontwerpers zorgen voor een heldere informatieoverdracht in lijn met uw huisstijl of kleuren van het gebouw. Heeft u zelf leuke ideeën? Laat het ons weten en we gaan ermee aan de slag!

Vakkundig gemonteerd

Een vast team ervaren monteurs maken het snel en vakkundig. We monteren onze producten in of rondom het gebouw en zorgen ervoor dat alles volgens plan snel en foutloos wordt uitgevoerd. Het is mogelijk om buiten openingstijden de werkzaamheden uit te voeren, om zo overlast voor uw bezoekers te beperken. Voor meer informatie over plaatsing en montage van uw buitenbewegwijzering kunt u contact met ons opnemen.

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.

Menoor doet meer

Menoor doet meer! In onze eigen fabriek maken we werkelijk alles voor een duidelijke buitenbewegwijzering of een heldere reclame-uiting voor uw bedrijf of organisatie. Voor binnen of buiten, groot of klein, met of zonder verlichting, we maken het allemaal snel en vakkundig in eigen huis. Voor iedere toepassing en budget de juiste oplossing. Ga voor kwaliteit en gemak met maatwerkoplossingen van Menoor.

Buitenbewegwijzering

lees verder >

Binnenbewegwijzering

lees verder >

Lichtreclame

lees verder >

Belettering

lees verder >

Reclame artikelen

lees verder >

Rookvrije oplossingen

lees verder >