Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Zoek
Sluit dit zoekvak.

Reclame artikelen

Wissellijsten

Reclame artikelen op maat

U kunt bij ons terecht voor verschillende reclame artikelen voor uw bedrijf. Vlaggen, banners, spanframes of de belettering voor uw wagenpark. We ontwerpen en maken het snel en vakkundig in onze eigen fabriek. Maatwerk voor bedrijven en instellingen in uw eigen huisstijl. 

Menoor bedenkt, maakt en monteert uw reclame artikelen 

We zorgen voor duidelijke een hoge mate van herkenning en goede leesbaarheid van uw reclameboodschap of routes. Oplossingen die ervoor zorgen dat uw bezoeker snel de juiste functie van een ruimte begrijpt en vertrouwd raakt met uw gebouw. Voor reclame artikelen, verwijsborden, informatiezuilen, maar ook voor deurbordjes en presentieborden bieden we een ruim assortiment producten en maatwerkoplossingen. Door onze ruime kennis en ervaring gecombineerd met eigen productie, zorgen we voor korte lijnen en een betrouwbaar eindresultaat. We leveren aan instellingen, overheden en bedrijven in vele branches in binnen- en buitenland.

Voor iedere toepassing de juiste oplossing

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw boodschap of looprichting aan uw bezoekers te tonen. Menoor bekijkt samen met u wat de beste opties zijn en helpt u graag verder met een helder advies, passende producten en vakkundige montage van borden en zuilen. Voor bestaande gebouwen, maar ook voor nieuw te ontwikkelen gebouwen hebben we een breed scala mogelijkheden. Voor iedere toepassing en budget de juiste oplossing voor uw binnenbewegwijzering. We denken met u mee, ontzorgen en ondersteunen met raad en daad. Dat is werken met Menoor.

Banier op lantaarnpaal 

U kunt met een banier heel eenvoudig uw naam, product of boodschap tonen. We leveren diverse standaard formaten, maar kunnen ook een banier op maat maken. De banieren kunnen eenvoudig aan een lantaarnpaal of baniermast bevestigd worden. Baniermasten zijn gemaakt van aluminium en kunnen tot 22 meter hoog geleverd worden.

lees verder >

Vlaggenmast met vlag

Een vlaggenmast met vlag zorgt voor een professionele uitstraling voor uw bedrijf of organisatie. De mast is heel duurzaam, voldoet aan alle eisen en is geschikt voor accessoires zoals een wimpel. Voldoet aan de Europese norm EN40 voor straatmeubilair en NEN en DIN normeringen. We leveren ook dubbelzijdige vlaggen. De sterke vlaggen zijn bestand tegen zeer harde wind. 

lees verder >

Autobelettering

Autobelettering is een aantrekkelijke manier om uw bedrijf op te laten vallen. We maken autobelettering voor verschillende soorten voertuigen. De autobelettering wordt op speciaal geprinte folie aangebracht. Kleurvast en onderhoudsvrij. We kunnen ook uw belettering maken op magneetstickers. Eenvoudig en krasvrij te verwijderen.

lees verder >

Spanframes

Menoor levert spanframes op elk gewenst formaat! De spanframes zijn gemaakt van robuust en roestvrij aluminium. De spanframes kunnen worden bevestigd aan de gevel, staand op de grond of op het dak. De spandoeken worden met elastische snelspanners bevestigd aan het frame en zijn eenvoudig te verwisselen. 

lees verder >

Eigen fabricage met duurzame materialen

Al vele jaren produceren we onze eigen borden en toebehoren met hoogwaardige en duurzame materialen. Onze producten zijn ontwikkeld voor langdurig gebruik. Voor buitenbewegwijzering hanteren we strenge normen met betrekking tot weersomstandigheden en zaken als vandalisme en slijtage. We kiezen altijd voor de beste oplossing, zonder enige concessie te doen aan de kwaliteit van onze producten. Waar mogelijk maken we gebruik van gerecyclede materialen en grondstoffen die hergebruikt kunnen worden of op milieuvriendelijke wijze kunnen worden verwerkt. 

Advies en plan van aanpak

De locatie en de precieze plaatsing van de borden, alsmede de kijkhoek zijn van groot belang voor de zichtbaarheid en  attentiewaarde van de borden. De grootte van de tekst en de kleurcontrasten zijn bepalend voor de leesbaarheid. Kortom, tal van factoren spelen een rol bij het bedenken, ontwerpen en produceren van de bewegwijzering. We helpen u graag verder met een helder advies en het opstellen van een plan van aanpak.

Ontwerp en vormgeving

Naast de uitstraling en eigenschappen van de toegepaste materialen zorgen wij voor een duidelijke en herkenbare vormgeving op de borden. Kleuren, tekst en afbeeldingen zijn de visuele elementen die de informatie overbrengen. Onze creatieve ontwerpers zorgen voor een heldere informatieoverdracht in lijn met uw huisstijl of kleuren van het gebouw. Heeft u zelf leuke ideeën? Laat het ons weten en we gaan ermee aan de slag!

Vakkundig gemonteerd

Een vast team ervaren monteurs maken het snel en vakkundig. We monteren onze producten in of rondom het gebouw en zorgen ervoor dat alles volgens plan snel en foutloos wordt uitgevoerd. Het is mogelijk om buiten openingstijden de werkzaamheden uit te voeren, om zo overlast voor uw bezoekers te beperken. Voor meer informatie over plaatsing en montage van uw buitenbewegwijzering kunt u contact met ons opnemen.

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.

Menoor doet meer

Menoor doet meer! In onze eigen fabriek maken we werkelijk alles voor een duidelijke buitenbewegwijzering of een heldere reclame-uiting voor uw bedrijf of organisatie. Voor binnen of buiten, groot of klein, met of zonder verlichting, we maken het allemaal snel en vakkundig in eigen huis. Voor ieder toepassing en budget de juiste oplossing. Ga voor kwaliteit en gemak met maatwerkoplossingen van Menoor.

Buitenbewegwijzering

lees verder >

Binnenbewegwijzering

lees verder >

Lichtreclame

lees verder >

Belettering

lees verder >

Folie- en printwerk

lees verder >

Rookvrije oplossingen

lees verder >