direct contact Bel +31 (0)78 6100299 

Ga naar onze producten? 

 

 

 

 

 

 

Home - Bewegwijzering

Bewegwijzering

Voor bewegwijzeringsborden, informatieborden, naamborden of presentieborden kunt u bij ons terecht. In onze eigen fabriek maken wij alles voor u op maat. We produceren borden en zuilen van diverse materialen in alle kleuren en afmetingen. Professionele bewegwijzering opmaat. Menoor bedenkt het, Menoor maakt het!

Binnen en buiten bewegwijzering

Wij bieden u een breed  scala aan producten op het gebied van binnenbewegwijzering. Bekijk hier een overzicht van de meest toegepaste producten. We produceren alles zelf en maken het op maat voor u. Voor een overzicht van onze producten voor buiten bewegwijzering en signage klik hier.

Toegankelijke bewegwijzering

We zorgen voor een duidelijke toegankelijkheid en bewegwijzering binnen en rondom uw gebouw. Met een hoge mate van herkenning en goede leesbaarheid van uw boodschap en routes. Op verwijsborden, grote informatiezuilen of megadoeken op spanframes. In elke situatie zorgen wij ervoor dat uw bezoeker snel op de juiste locatie terecht komt en snel vertrouwd raakt met uw gebouw of terrein. Een correcte bewegwijzering is tenslotte mede bepalend voor een goede indruk van uw organisatie. Door onze jarenlange kennis en ervaring zorgen wij hiervoor. Daar kunt u van op aan. Niet voor niets leveren wij al vele jaren onze diensten en producten aan grote bedrijven, instellingen en overheden binnen en buiten Nederland.

Ontwerp en vormgeving

Naast de uitstraling en eigenschappen van de toegepaste materialen zorgen wij voor een duidelijke en herkenbare vormgeving op de borden. Kleuren, tekst en afbeeldingen zijn de visuele elementen die de informatie overbrengen. Onze creatieve ontwerpers zorgen voor een heldere informatie overdracht in lijn met uw huisstijl of stijlelementen van het gebouw.

Zichtbaarheid

De locatie en de precieze plaatsing van de borden, alsmede de hoek van de waarneming zijn van groot belang voor de zichtbaarheid en de attentiewaarde van de borden. De grootte van de tekst en de contrasten in de kleur zijn bepalend voor de leesbaarheid. Informatie dient zodanig te worden aangeboden dat de beoogde doelgroep deze ook daadwerkelijk begrijpt. Kortom, tal van factoren spelen een rol bij het bedenken, ontwerpen en produceren van de bewegwijzering.

Advies op maat

Menoor helpt u verder bij al uw vraagstukken rondom de juiste bewegwijzering binnen en rondom uw gebouw. Iedere situatie is natuurlijk weer anders en onze ervaren onze adviseurs zorgen voor een advies welke naadloos aansluit bij uw situatie. Wij produceren zelf en verzorgen de montage van de borden en zuilen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie.

Wayfinding

Wayfinding; het vinden van de route op basis van de beschikbare informatie, het bepalen van de best passende route en tenslotte het afleggen van deze route totdat de bestemming is bereikt. Hierbij is het verstrekken van de juiste informatie op het juiste moment en juiste plaats

Lees verder

Neon Sign

Menoor biedt naast een ruim aanbod producten op het gebied van bewegwijzering ook neon sign lichtreclame. Uw tekst of slogan verwerkt in een opvallende neon lichtbuis in één of meerdere kleuren. Handgemaakt en voorzien van zuinige ledverlichting voor een extra lange levensduur.Lees verder

Lichtreclame

Reclame op uw gevel of dak is op de dag belangrijk, maar ook in het donker moet uw bedrijf goed zichtbaar zijn voor passanten. Wij leveren een uitgebreid programma voor lichtreclame voor zowel binnen als buiten toepassingen. Menoor ontwerpt en installeert uw lichtreclame.Lees verder