Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bewegwijzering uit eigen fabriek

Wilt u de bewegwijzering aanpassen of bewegwijzering voor een nieuwe locatie? In onze eigen fabriek maken we bewegwijzeringsborden, informatieborden, naamborden en presentieborden. Volledig op maat gemaakt conform het opgestelde bordenplan. We produceren onze borden en zuilen in diverse materialen en uitvoeringen. Alles volledig in lijn met uw huisstijl en de inrichting van het gebouw. We maken zoveel mogelijk gebruik  van hergebruikte materialen, waardoor onze borden ook weer te gerecycled kunnen worden. Duurzaam in productie en een hoogwaardig product voor langdurig gebruik. 

Bewegwijzering voor binnen en buiten 

Wij bieden een breed scala producten voor bewegwijzering in en rondom uw gebouw. Van aankomst op uw terrein tot de gewenste bestemming in uw gebouw, we zorgen ervoor dat uw bezoeker snel de juiste locatie vindt. Onze producten voldoen aan de strenge eisen met betrekking tot kwaliteit en duurzaamheid. De borden die buiten op het terrein worden gebruikt zijn bestendig tegen alle voorkomende weersomstandigheden, vandalisme-proof en kunnen worden voorzien van verlichting.

Toegankelijk en herkenbaar

We producerende producten voor een duidelijke toegankelijkheid en bewegwijzering binnen en rondom uw gebouw. Met een hoge mate van herkenning en goede leesbaarheid van uw boodschap en routes. We maken hiervoor verwijsborden, grote informatiezuilen en megadoeken op spanframes. In elke situatie zorgen wij ervoor dat uw bezoeker snel op de juiste locatie terecht komt en snel vertrouwd raakt met uw gebouw of terrein. Een correcte bewegwijzering is tenslotte mede bepalend voor een goede indruk van uw organisatie. 

Functionele vormgeving

Naast de uitstraling en eigenschappen van de toegepaste materialen is het belangrijk dat de bewegwijzering mooi oogt. We zorgen voor een fraaie en functionele vormgeving van de borden en zuilen. Kleur, tekst en afbeeldingen worden zorgvuldig gekozen voor het beste eindresultaat. Onze ervaren en creatieve ontwerpers zorgen voor een duidelijke informatie overdracht in lijn met uw huisstijl. En we houden uiteraard rekening met de inrichting en de stijlelementen van het gebouw. 

Zichtbaarheid van bewegwijzering

De locatie en de precieze plaatsing van de borden, alsmede de hoek van de waarneming zijn van groot belang voor de zichtbaarheid en de attentiewaarde van de borden. De grootte van de tekst en de contrasten in de kleur zijn bepalend voor de leesbaarheid. Informatie dient zodanig te worden aangeboden dat de beoogde doelgroep deze ook daadwerkelijk begrijpt. Kortom, tal van factoren spelen een rol bij het bedenken, ontwerpen en produceren van de bewegwijzering.

Advies op maat 

Menoor helpt u verder bij al uw vraagstukken rondom de juiste bewegwijzering binnen en rondom uw gebouw. Iedere situatie is anders en onze adviseurs zorgen voor een advies welke naadloos aansluit bij uw situatie.  Niet voor niets leveren wij al vele jaren onze diensten en producten aan grote bedrijven, instellingen en overheden binnen en buiten Nederland. U kunt hier meer lezen onze wayfinding totaalaanpak. Of stuur ons een bericht voor een vrijblijvend gesprek met ons.

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.