Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Zoek
Sluit dit zoekvak.

Informatieborden

Informatieborden voor juiste weg en locatie

We bieden een ruim assortiment informatieborden voor elke ruimte in uw gebouw. Borden in diverse uitvoeringen, afmetingen en materialen. We kunnen de borden voor u beletteren en bedrukken in full color. Geheel in lijn met uw huisstijl of kenmerken van het gebouw. Een veel voorkomend informatiebord is het magnetische informatiebord. Dit vlakke informatiebord bestaat uit magnetische aluminium profielen in vijf verschillende hoogtes van 13 tot 50 millimeter. De profielen zijn onderling te gebruiken en kunnen eenvoudig gecombineerd worden. Door de modulaire opbouw van de profielen kunnen in een later stadium tekstbordjes worden toegevoegd of aangepast. De profielen kunnen ook op een vaste ondergrond worden bevestigd.

Eenvoudig aanpassen bij wijzigingen

De tekstbordjes en stroken op het informatiebord zijn eenvoudig te verwijderen uit de profielen en kunnen eenvoudig worden vervangen bij een wijziging. De kunststof tekstbordjes zijn bedrukt in fullcolor met tekst, logo of een afbeelding. U kunt ook kiezen voor stijlvolle aluminium tekst stroken. De stroken kunnen worden beletterd in elke kleur en lettertype. 

Informatieborden op maat 

Menoor biedt een breed scala aan  informatieborden, maar ook informatiezuilen en  informatiekiosken in diverse uitvoeringen. Het is tevens mogelijk om een maatwerk informatiebord te maken met specifieke eigenschappen. We bekijken met u alle mogelijkheden die aansluiten bij uw wensen en maken het op maat in onze eigen fabriek. Neem contact op en we helpen u graag verder met een maatwerk informatiebord. Menoor maakt borden, zuilen en  informatiedragers voor binnen en buiten uw gebouw. We maken ook belettering op de gevel, spanframes, wegwijzers en alles wat nodig is voor een professionele bewegwijzering.

We monteren informatieborden snel en vakkundig 

Een vast team ervaren monteurs zorgt voor een snelle en vakkundige montage van alle soorten borden in uw gebouw of buiten het gebouw. We maken  alles volgens plan en het is mogelijk om de montage van de borden buiten openingstijden uit te voeren, om zo overlast voor uw bezoekers te beperken. Voor meer informatie over het maken van informatieborden kunt u onderstaand formulier invullen. We helpen u graag op weg!

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.