Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Zoek
Sluit dit zoekvak.

Informatiezuil Signet

Informeer uw bezoeker met deze informatiezuil Signet over de juiste bestemming in uw gebouw. De informatiezuil Signet is opgebouwd uit een ovaal frame waartussen de informatiedragers met teksten worden geplaatst. Bij de informatiezuil Signet is het ook mogelijk om de tekstdragers zelf te maken met A3-papier waarvoor een transparante beschermruit geplaatst kan worden.

Vorige slide
Volgende slide
Informatiezuil Signet op maat

We maken Informatiezuil Signet voor u op ieder gewenst formaat. De tekstplaten zijn onderling te gebruiken waardoor combineren tot de mogelijkheden behoort. Door de modulaire opbouw van de tekstplaten kunnen de tekstplaten in een later stadium worden gemuteerd.

Complete serie

Dit informatiebord wordt gemaakt als vrijstaande Informatiezuil en dient qua uitvoering als basis voor uw bewegwijzering, hangbord, en deurbord. In dezelfde serie kunnen we ook wissellijsten en bureaustandaards maken. Een compleet systeem door uw gehele gebouw in dezelfde uitvoering. Decoratief en duidelijk voor uw bezoekers.

Tekstplaten en stroken

De tekstplaten op het informatiebord zijn eenvoudig te verwijderen bij een wijziging. De tekstplaten kunnen in full color worden bedrukt met tekst, logo of afbeelding of in elke gewenste achtergrondkleur. U kunt ook kiezen voor stijlvol aluminium. Deze kunnen worden voorzien van iedere gewenste kleur en lettertype.

Advies en vormgeving

Onze adviseurs begeleiden u bij het samenstellen van de informatiezuil en daarbij houden we rekening met materiaalkeuze, montage en het routeplan. Nadat we samen met u een bordenplan hebben opgesteld maken we een ontwerp voor het informatiebord welke naadloos aansluit bij uw huisstijl of gebouw. Helder en creatief. Wayfinding volgens Menoor.

Eigen fabricage

In onze eigen fabriek maken wij alle informatiezuilen voor u op maat. Wij produceren, assembleren, spuiten en beletteren alles zelf. Hierdoor werken we efficiënt en kostenbesparend. Foutloos en zonder tussenschakels. Informatieborden in alle soorten en maten voor de scherpste prijs. Dat is Menoor.

Montage

Een informatiezuil kan vrijstaand en verplaatsbaar worden gemaakt, op de wand, plafond of kan vast worden gemonteerd op de grond. Ons ervaren montageteam plaatst informatieborden door geheel Nederland.

 
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.

Blijf op de hoogte en laat je inspireren