Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Zoek
Sluit dit zoekvak.

Informatiebord gebogen

Informeer uw bezoeker in één oogopslag over de juiste bestemming in uw gebouw met dit informatiebord magnetisch gebogen. Het informatiebord magnetisch gebogen is opgebouwd uit segmenten met daarop aluminium profielen welke eenvoudig te verwijderen zijn voor het vervangen van tekstbordjes.

Informatiebord magnetisch gebogen op maat

We maken een magnetisch gebogen informatiebord voor u op ieder gewenst formaat. De magnetische en geanodiseerde aluminium systeemprofielen bestaan uit vijf standaard hoogtematen van 13 mm, 20 mm, 25 mm, 35 mm en 50 mm. De profielen zijn onderling te gebruiken waardoor combineren tot de mogelijkheden behoort. Door de modulaire opbouw van de profielen kunnen er altijd tekstbordjes worden toegevoegd in een later stadium. De profielen kunnen ook op een vaste ondergrond worden bevestigd.

Complete serie

De informatieborden kunnen in een complete serie worden gemaakt als wandbord, hangbord, en deurbord. In dezelfde serie kunnen we ook wissellijsten en bureaustandaards maken. Een compleet en flexibel systeem door uw gehele gebouw in dezelfde uitvoering. Decoratief en duidelijk voor uw bezoekers.

Tekstbordjes en stroken

De tekstbordjes op het magnetisch gebogen informatiebord zijn eenvoudig te verwijderen uit de profielen en kunnen gemakkelijk worden vervangen bij een wijziging. De kunststof tekstbordjes kunnen in full color worden bedrukt met tekst, logo of afbeelding. U kunt ook kiezen voor stijlvolle aluminium tekststroken. Deze kunnen worden beletterd in iedere kleur en lettertype. Voor een fraaie uitstraling van uw ruimte.

Advies en vormgeving

Onze adviseurs begeleiden u bij het samenstellen van een informatiebord magnetisch gebogen en daarbij houden we rekening met materiaalkeuze, montage en het routeplan. Nadat we samen met u een bordenplan hebben opgesteld maken we een ontwerp voor het informatiebord welke naadloos aansluit bij uw huisstijl of gebouw. Helder en creatief. Wayfinding volgens Menoor.

Eigen fabricage

In onze eigen fabriek maken wij alle informatieborden voor u op maat. Wij produceren, assembleren, spuiten en beletteren alles zelf. Hierdoor werken we efficiënt en kostenbesparend. Foutloos en zonder tussenschakels. Informatieborden in alle soorten en maten voor de scherpste prijs. Dat is Menoor.

Montage

Een informatiebord magnetisch gebogen kan worden gemonteerd op de wand of het plafond of kan vast worden gemonteerd op de grond. We kunnen uw informatiebord ook verrijdbaar maken voor flexibele en strategische positionering. Ons ervaren montageteam plaatst informatieborden door geheel Nederland.

 
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.

Blijf op de hoogte en laat je inspireren