Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Wayfinding totaalplan

Wayfinding is het vinden van de route op basis van de beschikbare informatie, het bepalen van de beste route en tenslotte het afleggen van deze route totdat de bestemming is bereikt. Hierbij is het verstrekken van informatie op het juiste moment en plaats bepalend. De informatie kan in diverse vormen worden gecommuniceerd. Via bewegwijzeringssystemen, maar ook via apps of afbeeldingen op de route. Met de wayfinding totaal aanpak, komen alle facetten van professionele bewegwijzering aan de orde. Voor de perfecte route en heldere informatie overdracht wijzen onze adviseurs u graag de weg. We begeleiden u tijdens alle fases van het project.

Eigen fabricage in uw huisstijl

Naast het adviseren en uitdenken van een wayfinding plan, produceren wij zelf alle borden en zuilen die benodigd zijn voor een duidelijke route en locatie bepaling. We maken waar mogelijk gebruik van gerecyclede materialen voor een duurzaam eindproduct. We produceren op ambachtelijk wijze en maken gebruik van de nieuwste innovaties. Zo bent u gegarandeerd van borden voor langdurig gebruik binnen en buiten. Door onze expertise en eigen productie zijn wij in staat de optimale bewegwijzering voor u te realiseren. We integreren gebouwstructuur, architectuur en de directe omgeving en maken de bewegwijzeringsborden in lijn met uw huisstijl. 

Van advies tot montage

Middels ons totaalplan ontzorgen wij u met uw wayfinding. Van advies tot montage, u kunt altijd op ons rekenen. Onze adviseurs zorgen voor een helder en overzichtelijk plan van aanpak, ook bij complexe situaties. Na een gedegen inventarisatie stellen we het bordenplan op en maken ontwerpen voor de borden in uw huisstijl of met kenmerken van het gebouw. Na controle en goedkeuring worden alle benodigde materialen geproduceerd. Borden, zuilen, ophangsystemen, we maken het allemaal zelf. We verzorgen de montage op locatie en onderhouden de door ons geleverde producten conform het onderhoudsplan. Bij veranderingen in het gebouw of aanpassingen van de werkruimtes staan wij paraat om dit snel aan te passen.

Specialist in wayfinding

Met ruim 70 jaar ervaring en de vele projecten die we hebben gerealiseerd, mogen we ons specialist noemen op het gebied van wayfinding. Onze beproefde  professionele werkwijze leidt altijd tot het beste eindresultaat. Dat is wat u kunt verwachten. En ook na implementatie van de bewegwijzering blijven wij u ondersteunen. Zo krijgt u van ons het digitale handboek voor het beheer van uw bewegwijzeringsborden. Neem contact met ons voor een helder advies en de mogelijkheden voor uw organisatie. 

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.