Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Zoek
Sluit dit zoekvak.
Alliade (14)

Bewegwijzering en belettering voor kantoren en gebouwen

Bewegwijzering in kantoren, rondom gebouwen en op parkeerplaatsen? Menoor maakt al vele jaren bewegwijzering voor kantoren op maat. U kunt bij ons terecht voor alle soorten bewegwijzering, binnen en buiten. Voor elke gebouw, of een reeks van gebouwen en het buitenterrein bedenken wij een optimaal plan en maken alle benodigde borden en verwijzingen snel en vakkundig in eigen fabriek. Maatwerk en kwaliteit door jarenlange ervaring.  

Menoor is professioneel partner voor uw bewegwijzering

Menoor Bewegwijzering is vaste partner van vele bedrijven, gebouweigenaren en beheerders van gebouwen. En dat is niet voor niets. We zorgen ervoor dat medewerkers en bezoekers snel en zonder stress de juiste bestemming vinden in het gebouw. Met een helder plan van aanpak en een accurate uitvoering staan we garant voor een goede bewegwijzering in en rondom het gebouw. Van aankomst tot vertrek.

Bewegwijzering en meer

Menoor maakt alle soorten borden, zuilen, belettering en printwerk voor kantoren en buitenterreinen. Maar ook voor vlaggen, banieren en verlichte gevelreclame hebben we passende oplossingen in huis. We werken met vele soorten materialen en maken alles in uw huisstijl of passend bij het gebouw. Alle producten worden op maat gemaakt en voldoen de hoogste kwaliteitseisen. Voor binnen en buiten, altijd de beste oplossing bij Menoor. Voor nu én flexibel voor aanpassingen in de toekomst.

Informatieborden

Informeer de bezoeker in één oogopslag over de juiste bestemming in uw gebouw met een overzichtelijk informatiebord. We maken ze op ieder gewenst formaat in vele uitvoeringen. Vaste teksten of juist verwisselbare teksten, het is allemaal mogelijk.

lees verder >

Deurbordjes

We bieden een ruim aanbod deurbordjes in verschillende materialen en uitvoeringen. Bordjes van glas, kunststof of hout. Voor iedere inrichting en kleurstelling maken we een passend deurbordje voor u in de huisstijl van uw bedrijf of de kleuren van het gebouw. 

lees verder >

Naamplaathouders

Menoor maakt alle naamplaathouders voor uw gebouw. In alle kleuren maken we houders in aluminium of kunststof. Vaste of verwisselbare naambordjes, met of zonder nummer. Er zijn veel opties en we helpen u graag verder met flexibele oplossingen.

lees verder >

Presentieborden

We leveren een breed assortiment presentieborden die gecombineerd kunnen worden met andere informatie en verwijsborden van hetzelfde materiaal. Voor een compleet en flexibel systeem voor uw aan- en afwezigheidsmeldingen. 

lees verder >

Verwijsborden

Een goed verwijsbord is belangrijk voor de bezoeker van uw gebouw. Wij maken verwijsborden in vele materialen en maten. Vaste borden of modulaire systemen met verwisselbare tekstbordjes en aangepaste routes, we maken het voor u op maat.

lees verder >

Verwijspilaren

Borden op een paal met een vaste voetplaat. De paal kan worden voorzien van een tekstplaat met vaste mededeling of van een wissellijst. Handig voor tijdelijke situaties of evenementen. We leveren een compleet assortiment verplaatsbare oplossingen. 

lees verder >

Eigen fabricage met duurzame materialen

Al vele jaren produceren we onze eigen borden en toebehoren met hoogwaardige en duurzame materialen. Onze producten zijn ontwikkeld voor langdurig gebruik. Voor buitenbewegwijzering hanteren we strenge normen met betrekking tot weersomstandigheden en zaken als vandalisme en slijtage. We kiezen altijd voor de beste oplossing, zonder enige concessie te doen aan de kwaliteit van onze producten. Waar mogelijk maken we gebruik van gerecyclede materialen en grondstoffen die hergebruikt kunnen worden of op milieuvriendelijke wijze kunnen worden verwerkt. Voor duurzame bewegwijzering in kantoren moet u bij Menoor zijn.

Advies en plan van aanpak

De locatie en de precieze plaatsing van de borden, alsmede de kijkhoek zijn van groot belang voor de zichtbaarheid en  attentiewaarde van de borden. De grootte van de tekst en de kleurcontrasten zijn bepalend voor de leesbaarheid. Kortom, tal van factoren spelen een rol bij het bedenken, ontwerpen en produceren van de bewegwijzering. We helpen u graag verder met een helder advies en het opstellen van een plan van aanpak.

Ontwerp en vormgeving

Naast de uitstraling en eigenschappen van de toegepaste materialen zorgen wij voor een duidelijke en herkenbare vormgeving op de borden. Kleuren, tekst en afbeeldingen zijn de visuele elementen die de informatie overbrengen. Onze creatieve ontwerpers zorgen voor een heldere informatieoverdracht in lijn met uw huisstijl of kleuren van het gebouw. Heeft u zelf leuke ideeën? Laat het ons weten en we gaan ermee aan de slag!

Vakkundig gemonteerd

Een vast team ervaren monteurs maken het snel en vakkundig. We monteren onze producten in of rondom het gebouw en zorgen ervoor dat alles volgens plan snel en foutloos wordt uitgevoerd. Het is mogelijk om buiten openingstijden de werkzaamheden uit te voeren, om zo overlast voor uw bezoekers te beperken. Voor meer informatie over plaatsing en montage van uw buitenbewegwijzering kunt u contact met ons opnemen.

We maken ook uw buitenbewegwijzering

 Lees meer >

zuilen rechthoekig 3