Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Naamplaathouders in diverse uitvoeringen

We leveren naamplaathouders voor bevestiging op de deur of wand. Er is keuze uit houders van kunststof en aluminium in verschillende formaten. Naast naamplaathouders kunt u ook ‘vrij-bezet’ bordjes en een bordje met de tekst ‘niet storen’ bij ons bestellen. We kunnen de naambordjes voor u beletteren, graveren en bedrukken in full color. Volledig in lijn met uw huisstijl of de kenmerken van het gebouw. 

 Een veel gebruikt artikel is de naamplaathouder met veersysteem. Ideaal voor naamplaatjes eventueel met nummering. De houders zijn geschikt voor deuren,  brievenbussen en postkasten.  De naamplaatjes kunnen worden meegeleverd en nabesteld bij een wijziging.

Eenvoudig aanpassen bij wijzigingen

De naambordjes in de houders zijn eenvoudig te verwijderen uit de profielen en kunnen snel worden vervangen bij een verandering. De tekstbordjes kunnen worden gegraveerd of full color worden bedrukt met tekst, logo of een afbeelding.

Standaard of maatwerk

Menoor levert standaard houders in verschillende uitvoeringen en formaten. We bieden ook de mogelijkheid om de houders op maat voor u te maken. We bekijken met u de mogelijkheden en maken het in onze eigen fabriek. Heeft u zelf ideeën of een ontwerp gemaakt? Laat het ons weten en we gaan ermee aan de slag. We maken nog veel meer borden voor uw gebouw, zoals deurbordjes, informatieborden en presentieborden. Voor elke toepassing de juiste oplossing bij Menoor. We hebben ook een ruim assortiment deurbodjes voor montage op de deur of wand. Bekijk ze allemaal en bestel direct.

We monteren naamplaathouders snel en vakkundig 

Een team met ervaren monteurs zorgt voor een snelle en vakkundige montage van alle soorten borden in uw gebouw of buiten het gebouw. We maken  alles volgens plan en het is mogelijk om de montage van de borden buiten openingstijden uit te voeren, om zo overlast voor uw bezoekers te beperken. Voor meer informatie over het maken van bordjes of de montage ervan kunt u onderstaand formulier gebruiken. We helpen u graag op weg!

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.