Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Zoek
Sluit dit zoekvak.

Naamplaathouders postkasten

Naamplaathouders postkasten zijn ideaal voor het aangeven van naamplaatjes eventueel met nummering op postkasten, brievenbussen en voordeuren. Naamplaathouders postkasten zijn daarnaast gebruiksvriendelijk. De naamplaatjes met de bewonersnamen kunnen bijgeleverd worden.

Vorige slide
Volgende slide
Naamplaathouders aluminium op maat

We maken de naamplaathouders postkasten op elk gewenst formaat voor u. De naamplaathouders postkasten zijn voorzien van een naamvenster en leverbaar zijn in de volgende standaard afmetingen:
• 100 x 20 mm          • 100 x 30 mm
• 120 x 20 mm          • 120 x 30 mm
• Elke gewenste afmeting

De hoogte van de naamplaathouder is afhankelijk van het aantal naamvensters. Wilt u een afwijkende afmeting? Dan maken wij deze voor u!

Complete serie

We leveren een complete serie naamplaathouders in aluminium of kunststof in standaard kleuren. Alle naamplaathouders zijn leverbaar met verzonken schroefgaten of met een zelfklevende achterzijde. Het naamplaatje in de naamplaathouders kan van boven ingeschoven worden of vanaf de zijkant. Als u het naamplaatje wilt kunnen vergrendelen zodat niet iedereen het plaatje kan wisselen, dan is dit ook mogelijk. Met deze naamplaathouders heeft u een compleet en flexibel systeem voor huisnummers en bewoners. Decoratief en duidelijk voor uw bezoekers.

Naamplaatjes

De naamplaatjes in de naamplaathouders van aluminium en kunststof zijn gemakkelijk verwisselbaar. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om een kartonnen naamkaartje in de naamplaathouders postkasten te plaatsen. Wij adviseren dan een transparant kunststof plaatje bij te bestellen.

Advies en vormgeving

Onze adviseurs begeleiden u met het samenstellen van de volgorde voor de naamplaathouders op uw postkasten en houden hierbij rekening met alle facetten die benodigd zijn voor een goede leesbaarheid. Van advies tot montage, we helpen u graag op weg met de naamplaathouders in of rondom uw gebouw.

Eigen fabricage

In onze eigen fabriek maken wij de naamplaathouders in de standaard afmetingen of voor u op maat. Wij produceren, assembleren en beletteren alle componenten zelf. Hierdoor werken we efficiënt en kostenbesparend. Direct en zonder tussenschakels. Menoor maakt kwalitatieve naamplaathouders in alle soorten en maten voor de scherpste prijs.

Montage

De naamplaathouders postkasten kunnen worden gemonteerd op de wand of elke andere willekeurige achtergrond. De montage van de naamplaathouders postkasten gebeurt door ons eigen montageteam door heel Nederland.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.

Blijf op de hoogte en laat je inspireren