Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Zoek
Sluit dit zoekvak.

Naamplaathouders boven insteekbaar

Naamplaathouders boven insteekbaar zijn ideaal voor het aangeven van naamplaatjes, eventueel met nummering op en naast voordeuren, brievenbussen, postkasten etc. Naamplaathouders boven insteekbaar zijn daarnaast gebruiksvriendelijk. De naamplaatjes met de bewonersnamen kunnen worden bijgeleverd.

Vorige slide
Volgende slide
Naamplaathouders boven insteekbaar

We maken de naamplaathouders boven insteekbaar op elk gewenst formaat voor u. De naamplaathouders  zijn voorzien van een naamvenster en leverbaar zijn in de volgende standaard afmetingen:
• 100 x 30 mm          • 120 x 30 mm
• Elke gewenste afmeting

De hoogte van de naamplaathouder is afhankelijk van het aantal naamvensters. Wilt u het plaatje vanaf de zijkant insteken of een een afwijkende afmeting? Dan maken wij deze voor u!

Complete serie

We leveren een complete serie naamplaathouders in aluminium of kunststof. Alle naamplaathouders zijn leverbaar in standaard kleuren met verzonken schroefgaten of met een zelfklevende achterzijde. Het naamplaatje in de naamplaathouders wordt niet vergrendeld. Als u het naamplaatje wel wilt vergrendelen, zodat niet iedereen het plaatje kan wisselen dan is dit ook mogelijk. Met deze naamplaathouders heeft u een compleet en flexibel systeem voor huisnummers en bewoners. Decoratief en duidelijk voor uw bezoekers.

Naamplaatjes

De naamplaatjes in de naamplaathouders boven insteekbaar zijn gemakkelijk verwisselbaar. De plaatjes worden vanaf de bovenzijde in het venster geschoven.

Advies en vormgeving

Onze adviseurs begeleiden u met het samenstellen van het type naamplaathouder en het gebruik. We houden hierbij rekening met alle facetten die benodigd zijn voor een goede leesbaarheid. Van advies tot montage, we helpen u graag op weg met de naamplaathouders in of rondom uw gebouw.

Eigen fabricage

In onze eigen fabriek maken wij de naamplaathouders in de standaard afmetingen of voor u op maat. Wij produceren, assembleren en beletteren alle componenten zelf. Hierdoor werken we efficiënt en kostenbesparend. Direct en zonder tussenschakels. Menoor maakt kwalitatieve naamplaathouders in alle soorten en maten voor de scherpste prijs.

Montage

De naamplaathouders boven insteekbaar worden gemonteerd op de wand en elke andere willekeurige achtergrond. De montage van de naamplaathouders boven insteekbaar gebeurt door ons eigen montageteam door heel Nederland.

 
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.

Blijf op de hoogte en laat je inspireren