Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Zoek
Sluit dit zoekvak.

Niet storen bordjes

Niet storen bordjes zijn ideaal voor het aangeven van beschikbaarheid van ruimtes in uw kantoor, zoals werkplekken en vergaderruimtes. Niet storen bordjes zijn gebruiksvriendelijk. De juiste tekst kan eenvoudig zichtbaar worden gemaakt door een schuifplaatje.

Vorige slide
Volgende slide
Niet storen bordjes op maat

We maken de niet storen bordjes op elk gewenst formaat voor u, maar zijn er in de volgende standaard afmetingen:
• 120 x 40 mm
• 150 x 40 mm
• Elke gewenste afmeting

Deze bordjes hebben standaard afmetingen. Wilt u een afwijkende afmeting? Dan maken wij deze voor u!

Complete serie

We leveren een complete serie niet storen bordjes. Alle bordjes zijn leverbaar met een zelfklevende achterzijde. De niet storen bordjes worden standaard in zilvergrijs kunststof uitgevoerd, maar ook andere kleuren zijn mogelijk. Decoratief en duidelijk voor uw bezoekers.

Teksten

De standaard tekst op de bordjes is niet storen. Uiteraard is ook de tekst vrij/bezet mogelijk, afhankelijk van het gebruik van het bordje. Wilt u een andere tekst op de bordjes plaatsen? Laat het ons weten en wij maken het!

Advies & vormgeving

Onze adviseurs begeleiden u met het tekstgebruik op de bordjes en houden hierbij rekening met de doelgroep, het gebruik en alle facetten die benodigd zijn voor een goede leesbaarheid. Van advies tot montage, we helpen u graag op weg met de vrij bezet bordjes in of rondom uw gebouw.

Eigen fabricage

In onze eigen fabriek maken wij de niet storen bordjes in de standaard afmetingen of voor u op maat. Wij produceren, assembleren en beletteren alle componenten zelf. Hierdoor werken we efficiënt en kostenbesparend. Direct en zonder tussenschakels. Menoor maakt kwalitatieve vrij bezet bordjes in alle soorten en maten!

Montage

De niet storen bordjes kunnen worden gemonteerd op de wand of elke andere willekeurige achtergrond. De montage van de naamplaathouders aluminium gebeurt door ons eigen montageteam door heel Nederland.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.

Blijf op de hoogte en laat je inspireren