Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Zoek
Sluit dit zoekvak.

Etikethouders aluminium

Etikethouders aluminium zijn uitermate geschikt voor het aangeven van namen op lockers, werkruimten, postkasten, etc. Met een papieren insert of naamtape kunt u zelf uw naamplaatje maken. Deze etikethouders zijn daarnaast gebruiksvriendelijk. Transparante beschermruitjes kunnen worden bijgeleverd.

Vorige slide
Volgende slide
Etikethouders aluminium hoogtes

We maken de etikethouders aluminium op elke gewenste breedte voor u. De etikethouders aluminium zijn voorzien van een afgesloten zijkant en zijn leverbaar in de volgende hoogtes (uitwendig):
• 16 mm          • 23 mm          • 28 mm
• 38 mm          • 53 mm          • 73 mm
• Elke gewenste afmeting

Wilt u een afwijkende afmeting? Dan maken wij deze voor u!

Complete serie

We leveren een complete serie etikethouders in geanodiseerd aluminium. Alle etikethouders zijn leverbaar met verzonken schroefgaten of met een zelfklevende achterzijde. Het naamplaatje in de etikethouders kan vanaf de zijkant worden ingeschoven. Met deze etikethouders heeft u een compleet en flexibel systeem. Decoratief en duidelijk voor uw bezoekers.

Naamplaatjes

De naamplaatjes in de etikethouders kunt u zelf maken. U kunt er voor kiezen om de naamkaartjes van lettertape te maken in de diverse tapehoogtes. Wij adviseren dan een transparant kunststof plaatje bij te bestellen. U kunt de naamtape op dit plaatje plakken of erachter plaatsen.

Advies en vormgeving

Onze adviseurs begeleiden u met het samenstellen van de volgorde voor de etikethouders aluminium en houden hierbij rekening met alle facetten die benodigd zijn voor een goede leesbaarheid. Van advies tot montage, we helpen u graag op weg met de etikethouders in of rondom uw gebouw.

Eigen fabricage

In onze eigen fabriek maken wij de etikethouders in de standaard afmetingen of voor u op maat. Wij produceren, assembleren alle componenten zelf. Hierdoor werken we efficiënt en kostenbesparend. Direct en zonder tussenschakels. Menoor maakt kwalitatieve etikethouders in alle soorten en maten voor de scherpste prijs.

Montage

De etikethouders kunnen worden gemonteerd op de wand of elke andere willekeurige achtergrond. De montage van de etikethouders aluminium gebeurt door ons eigen montageteam door heel Nederland.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.

Blijf op de hoogte en laat je inspireren