Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Zoek
Sluit dit zoekvak.

Deurbordjes

Deurbordjes voor elke ruimte in uw gebouw

We bieden een ruim assortiment deurbordjes voor elke ruimte in uw gebouw. Deurbordjes in verschillende materialen zoals hout, glas, kunststof en aluminium. We kunnen de deurbordjes beletteren, graveren en bedrukken in full color. Geheel in lijn met uw huisstijl of kenmerken van het gebouw. 

Een veel gebruikt bordje is het deurbordje Signet. Het vlakke bordje heeft een aluminium frame die we desgewenst in elke kleur kunnen leveren. Het bordje is voorzien van een transparant plaatje. We leveren de bordjes met tekst en afbeeldingen. De deurbordjes zijn geschikt voor vele toepassingen in een gebouw als locatie-aanduiding, kamernummering of als naambordje.

Eenvoudig aanpassen bij wijzigingen

De papieren inlays van de deurborden zijn eenvoudig te verwijderen uit de profielen en kunnen worden vervangen bij een verandering in het gebouw of een wijziging van de bestemming. De tekstbordjes kunnen full color worden bedrukt met tekst, logo of een afbeelding op stevig geperforeerd 120-grams papier. 

Deurbordjes op maat gemaakt

Menoor biedt een ruim assortiment met standaard deurbordjes in vele uitvoeringen. Het is ook mogelijk om maatwerk deurbordjes bij ons te bestellen. We bekijken met u de mogelijkheden en maken de bordjes op maat in onze eigen fabriek. Heeft u zelf ideeën of een ontwerp gemaakt? Laat het ons weten en we gaan ermee aan de slag. We maken nog veel meer borden zoals naamplaathouders, informatieborden en presentieborden. Voor elke toepassing de juiste oplossing bij Menoor.

Wilt u direct bordjes bestellen? Er is keuze uit 27 verschillende uitvoeringen. Bekijk ze allemaal op Discount Office

We monteren deurbordjes snel en vakkundig 

Een team met ervaren monteurs zorgt voor een snelle en vakkundige montage van alle soorten borden in uw gebouw of buiten het gebouw. We maken  alles volgens plan en het is mogelijk om de montage van de borden buiten openingstijden uit te voeren, om zo overlast voor uw bezoekers te beperken. Voor meer informatie over het maken van bordjes of de montage ervan kunt u onderstaand formulier gebruiken. We helpen u graag op weg!

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.