Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Zoek
Sluit dit zoekvak.

Deurbordje Menoprint

Het deurbordje Menoprint is een vlak bord met een mat aluminium omlijsting welke in elke kleur gespoten kan worden. Het bordje is geheel van aluminium en voorzien van een wit én transparant UV-bestendig plaatje. De deurbordjes worden aan beide zijden afgesloten door een aluminium profiel. U kunt tekst en afbeelding printen op papier en deze eenvoudig verwisselen. Het deurbordje Menoprint is geschikt voor vele toepassingen door het gehele gebouw als locatie-aanduiding, kamernummering of als naambord. De standaard kleur van deze bordjes is aluminium, maar de bordjes kunnen ook in kleur worden gelakt.

Deurbordje Menoprint op maat

Het deurbordje Menoprint kan zowel staand als liggend worden gebruikt en is leverbaar in de volgende maten:
• 120 x 35 mm
• 120 x 50 mm
• 120 x 80 mm
• 120 x 120 mm

Wilt u een afwijkende maat? Wij maken een Menoprint deurbord op ieder gewenst formaat voor u!

Complete Menoprint-serie

Het deurbordje Menoprint is onderdeel van een reeks borden uit de Menolux-lijn. Alle borden zijn leverbaar als vast of magnetisch verwijs- en informatiebord voor montage op wand of plafond. Ook kunnen wissellijsten en bureaustandaards worden gemaakt in deze serie. Met de Menoprint-deurborden heeft u een compleet en flexibel systeem voor bewegwijzering en positiebepaling door het gehele gebouw. Decoratief en duidelijk voor uw bezoekers.

Tekstbordjes en afbeeldingen

De papieren inlays van de deurborden zijn eenvoudig te verwijderen uit de profielen en kunnen worden vervangen bij een verandering van het gebouw of een bestemmingswijziging van de ruimtes. De tekstbordjes kunnen full color worden bedrukt met tekst, logo of een afbeelding op stevig geperforeerd 120-grams papier. Wij leveren bij ieder deurbordje Menoprint een Word-sjabloon om zelf prints te kunnen maken.

Advies en vormgeving

Onze adviseurs begeleiden u met het samenstellen van een deurbordje en houden hierbij rekening met alle facetten die benodigd zijn voor een goed leesbaar verwijsbord. We maken uw ontwerp voor de tekst of afbeelding in de huisstijl van uw bedrijf of in de kleuren van het gebouw. Van routeplan tot montage, we helpen u graag op weg met een professionele bewegwijzering.

Eigen fabricage

We maken het deurbordje Menoprint in onze eigen fabriek. Wij produceren, assembleren, spuiten en bedrukken alle componenten van het bord zelf. Hierdoor werken we efficiënt en kostenbesparend. Direct en zonder tussenschakels. Menoor maakt kwalitatieve deurborden in alle soorten en maten voor de scherpste prijs.

Montage

Het deurbordje Menoprint kan worden gemonteerd op een vlakke wand. Wij monteren deurbordjes door heel Nederland.

 
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.

Blijf op de hoogte en laat je inspireren