Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Zoek
Sluit dit zoekvak.

Deurbordje Glasslook

Deurbordje Glasslook maakt onderdeel uit van de Glasslook-serie en bestaat uit twee kunststof plaatjes voorzien van RVS afstandhouders. De RVS afstandhouders geven het bordje diepte en cachet. Tussen de plaatjes wordt een tekstvel geplaatst. De opdruk kan in diverse tinten. Het deurbordje Glasslook is geschikt voor vele toepassingen door het gehele gebouw.

Vorige slide
Volgende slide
Deurbordje Glasslook op maat

Het deurbordje Glasslook kan zowel staand als liggend worden gebruikt en is leverbaar in de volgende maten:
• A6-formaat
• A5-formaat
• A4-formaat
• A3-formaat

Wilt u een afwijkende maat? Wij maken een Glasslook-deurbord op ieder gewenst formaat voor u!

Complete Glasslook-serie

Het deurbordje Glasslook is onderdeel van een reeks borden uit de Glasslook-lijn. Alle borden zijn leverbaar als deurbord, verwijs- en informatiebord voor montage op wand of plafond. Ook kunnen wissellijsten en bureaustandaards worden gemaakt in deze serie. Met de Glasslook-deurborden heeft u een compleet en flexibel systeem voor bewegwijzering en positiebepaling door het gehele gebouw. Decoratief en duidelijk voor uw bezoekers.

Tekstbordjes en afbeeldingen

De verwisselbare inlays van de deurborden zijn eenvoudig te verwijderen en kunnen worden vervangen bij een verandering van het gebouw of een bestemmingswijziging van de ruimtes. De teksten kunnen ook worden bedrukt met tekst, logo of een afbeelding op stevig geperforeerd 120-grams papier. Wij leveren bij ieder deurbordje Glasslook een Word-sjabloon om zelf prints te kunnen maken. Als u toch liever een full color print of een mooie folietekst op de deurbordjes wilt, omdat de benaming niet snel zal veranderen, dan kan dat natuurlijk ook!

Advies en vormgeving

Onze adviseurs begeleiden u met het samenstellen van een deurbordje en houden hierbij rekening met alle facetten die benodigd zijn voor een goed leesbaar verwijsbord. We maken uw ontwerp voor de tekst of afbeelding in de huisstijl van uw bedrijf of in de kleuren van het gebouw. Van routeplan tot montage, we helpen u graag op weg met een professionele bewegwijzering.

Eigen fabricage

We maken het deurbordje Glasslook in onze eigen fabriek. Wij produceren, assembleren, spuiten en bedrukken alle componenten van het bord zelf. Hierdoor werken we efficiënt en kostenbesparend. Direct en zonder tussenschakels. Menoor maakt kwalitatieve deurborden in alle soorten en maten voor de scherpste prijs.

Montage

Het deurbordje Glasslook kan worden gemonteerd op een vlakke wand. Wij monteren deurbordjes door heel Nederland.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.

Blijf op de hoogte en laat je inspireren