Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Zoek
Sluit dit zoekvak.

Informatiebord kiosk

Informeer uw bezoeker over de juiste bestemming in uw gebouw met dit vrijstaande informatiebord kiosk. Het informatiebord kiosk is opgebouwd uit een 8-kantig basiselement met glasslook platenen met (muteerbare) full color belettering welke per segment eenvoudig te verwijderen is.

Vorige slide
Volgende slide
Informatiebord kiosk op maat

We maken dit informatiebord kiosk voor u op ieder gewenst formaat. De tekstplaten zijn onderling te gebruiken waardoor combineren tot de mogelijkheden behoort. Door de modulaire opbouw van de tekstplaten kunnen er altijd teksten worden toegevoegd in een later stadium. De kunststof glasslook platen worden op een vaste ondergrond bevestigd.

Complete serie

Dit kiosk informatiebord wordt gemaakt als vrijstaande kiosk en dient qua uitvoering als basis voor een wandbord, hangbord, en deurbord. In dezelfde serie kunnen we ook wissellijsten en bureaustandaards maken. Een compleet systeem door uw gehele gebouw in dezelfde uitvoering. Decoratief en duidelijk voor uw bezoekers.

Tekstplaten en stroken

De tekstplaten op het kiosk informatiebord zijn eenvoudig te verwijderen bij een wijziging. De glasslook kunststof tekstplaten kunnen in full color worden bedrukt met tekst, logo of afbeelding. U kunt ook kiezen voor stijlvol aluminium. Deze kunnen worden beletterd in iedere kleur en lettertype. Voor een fraaie uitstraling van uw ruimte.

Advies en vormgeving

Onze adviseurs begeleiden u bij het samenstellen van het informatiebord kiosk en daarbij houden we rekening met materiaalkeuze, montage en het routeplan. Nadat we samen met u een bordenplan hebben opgesteld maken we een ontwerp voor het informatiebord welke naadloos aansluit bij uw huisstijl of gebouw. Helder en creatief. Wayfinding volgens Menoor.

Eigen fabricage

In onze eigen fabriek maken wij alle kiosk informatieborden voor u op maat. Wij produceren, assembleren, spuiten en beletteren alles zelf. Hierdoor werken we efficiënt en kostenbesparend. Foutloos en zonder tussenschakels. Informatieborden in alle soorten en maten voor de scherpste prijs. Dat is Menoor.

Montage

Ons ervaren montageteam plaatst informatieborden door geheel Nederland.

 
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.

Blijf op de hoogte en laat je inspireren