Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Zoek
Sluit dit zoekvak.

Banier op lantaarnpaal

Banier op lantaarnpaal. Dit is een veelzijdig en flexibel communicatiemiddel. U kunt met deze banier heel eenvoudig een sfeer creëren of een product of boodschap introduceren. Banieren hebben standaard formaten, maar kunnen ook voor u op maat worden gemaakt! De banieren kunnen aan een lantaarnpaal bevestigd worden, of aan een baniermast. Baniermasten zijn van aluminium en conisch. Afhankelijk van het type kunnen deze een lengte hebben van wel 22 meter!

Vorige slide
Volgende slide
Advies en vormgeving

Onze adviseurs begeleiden u met het samenstellen van een keuze van uw banier op lantaarnpaal of gevel op op een baniermast en houden hierbij rekening met alle facetten die benodigd zijn voor een goede leesbaarheid. Daarnaast geven wij advies in vormgeving en omstandigheden, zoals weersinvloeden. We helpen u graag op weg met de uitstraling die uw organisatie verdient.

Fabricage

Wij maken deze banier op lantaarnpaal voor u op basis van het grafisch ontwerp. We werken efficiënt en kostenbesparend. Direct en zonder al te veel tussenschakels. Menoor levert kwalitatieve spanframes in alle soorten en maten voor de scherpste prijs.

Banier op lantaarnpaal bevestiging

Deze banieren worden bevestigd met speciale stormvaste beugels, de zogenaamde bannersaver. De BannerSaver™ is een uniek gepatenteerd systeem voor een banier op lantaarnpaal of andersoortige masten. Het unieke zit hem in het windtunnel geteste veersysteem, dat ervoor zorgt dat de windlasten minimaal blijven. Het systeem “klapt” om vanaf ca. Beaufort 5, waardoor de windlast met ca. 85% wordt verminderd. Wanneer de windlasten verminderen komt de BannerSaver™ / banner weer in zijn oorspronkelijk stand terug. Hierdoor wordt schade aan zowel mast als de banier voorkomen en is uw boodschap langdurig en zelfs na een zware storm nog representatief.

Montage en onderhoud

De banier kan worden gemonteerd op een gevel, baniermast of op al aanwezig straatmeubilair (lantaarnpalen). Bij de montage van een baniermast wordt de mast in de grond geplaatst. Uitgangspunt is een strategische positionering. De montage gebeurt door ons eigen montageteam door heel Nederland.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.

Blijf op de hoogte en laat je inspireren