Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vlaggenmast met vlag

Vlaggenmast met vlag voor vrijwel iedere situatie en omstandigheid. De mast is extreem duurzaam, voldoet aan alle eisen en is van alle mogelijke accessoires voor vlaggenmasten te voorzien. Deze vlaggenmast met vlag is een duurzaam product. De vlaggenmast voldoet aan de Europese norm EN40 voor straatmeubilair en diverse NEN en DIN normeringen. Uiteraard leveren wij ook de dubbelzijdige vlaggen bij deze masten.

Vorige slide
Volgende slide
Vlaggenmast accesoires

Deze vlaggenmasten worden afgewerkt met een sierdop in de kleuren oranje, wit, zwart, zilverkleurig, goudkleurig of koper. De vorm van de sierdop is plat of peervormig. Verlichting voor deze vlaggenmast met vlag is optioneel.

Kwaliteit

Deze vlaggenmasten worden onder ISO 9001 geproduceerd en de calculaties zijn Kiwa gecertificeerd. Hierdoor verlenen wij op deze masten een garantie van 25 jaar tegen breuk door weersinvloeden (calamiteiten uitgezonderd). De vlaggen voor deze mast zijn bestand tegen een windkracht van 9 beaufort. Boven deze windkracht 9 adviseren wij u de vlag te strijken/verwijderen.

Advies en vormgeving

Onze adviseurs begeleiden u met het samenstellen van een keuze in uw vlaggenmast met vlag en houden hierbij rekening met alle facetten die benodigd zijn voor een goede leesbaarheid voor deze vlaggenmast met vlag. Advies en vormgeving, we helpen u graag op weg met de uitstraling die uw organisatie verdient.

Fabricage

Wij maken deze vlaggenmasten voor u op basis van het grafisch ontwerp. We werken efficiënt en kostenbesparend. Direct en zonder al te veel tussenschakels. Menoor levert kwalitatieve vlaggenmasten in alle soorten en maten voor een scherpste prijs.

Bevestiging

Deze vlaggenmasten worden bevestigd door middel van een kantelvoet, mastbok, muurbeugels of een mastput.

Montage en onderhoud

De vlaggenmasten kunnen worden gemonteerd op de gevel of in de grond. Uitgangspunt is een strategische positionering. De montage gebeurt door ons eigen montageteam door heel Nederland.

 
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.

Blijf op de hoogte en laat je inspireren