Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Zoek
Sluit dit zoekvak.

Belettering op maat

U kunt bij ons terecht voor alle soorten belettering met letters of een beeldmerk. Belettering op de gevel van uw pand, op de wanden in het gebouw en veel meer. We maken het allemaal snel en vakkundig in onze eigen fabriek. Maatwerk voor bedrijven en instellingen in uw eigen huisstijl. Afhankelijk van de toepassing kiezen we samen met u het juiste materiaal en de mogelijke afmetingen. Professionele belettering geprint, gegraveerd of uitgesneden. We maken het op maat voor u.

Menoor bedenkt, maakt en monteert uw belettering

We zorgen voor een duidelijke belettering in het gebouw en desgewenst rondom het gebouw. Met een hoge mate van herkenning en goede leesbaarheid van uw boodschap en routes. De belettering kan worden aangebracht direct op de wand, op grote borden of naamplaatbordjes. We printen ook uw belettering full color op diverse soorten folie. Het is ook mogelijk letters te graveren op aluminium, kunststof of rvs bordjes. In elke situatie zorgen wij ervoor dat de bezoeker uw boodschap, naam of kamernummer goed kan lezen. Door jarenlange kennis en eigen productie zorgen we voor een betrouwbaar eindresultaat, daar kunt u van op aan. Niet voor niets leveren wij al vele jaren onze diensten en producten aan grote bedrijven, instellingen en overheden in meerdere landen.

Voor iedere toepassing de juiste oplossing

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw boodschap of naam aan uw bezoekers te tonen. Menoor bekijkt samen met u wat de beste opties zijn en helpen u graag verder met een helder advies, passende producten en vakkundige montage van borden en zuilen. Voor zowel bestaande gebouwen, maar ook voor nieuw te ontwikkelen gebouwen hebben we een breed scala mogelijkheden. Voor iedere toepassingen en budget de juiste oplossing voor uw belettering. We denken met u mee, ontzorgen en ondersteunen met raad en daad. Dat is werken met Menoor.

Bouw en Interieur

We beletteren wanden, ramen en deuren met uw naam, logo en afbeelding. We verzorgen iedere opdruk op pvc-vrij Walltex behang of op full color folie. Maar we snijden uw tekst en logo ook uit op speciale lichtdoorlatende folie. We maken het in iedere afmeting, dus het past altijd. Geschikt voor alle binnentoepassingen, maar ook voor beurzen en evenementen.

Huisnummerplaten

We maken uw huisnummerplaten en etageborden in wit aluminium. De nummers worden geperst en voorzien van een zwarte finish volgens de NEN-norm. Het is ook mogelijk om nummerplaten en etageborden te maken in kunststof, aluminium of rvs. De nummers worden gegraveerd en ingekleurd in diverse kleuren. De nummers worden eenvoudig bevestigd middels schroefgaten of zelfklevende tape.

Graveerwerk

Voor al uw grafeerwerk kunt u bij ons terecht. We graveren tekstplaten, logoplaten en nummerplaten in kunststof, aluminium of roestvast staal. De letters of logo kunnen worden ingekleurd in vele kleuren. We maken het in elke gewenste afmeting. De bordjes zijn eenvoudig zelf te bevestigen met schroeven of zelfklevende tape.

Naamplaathouders

Naamplaathouders zijn ideaal voor het aangeven van naamplaatjes, eventueel met nummering op en naast voordeuren. Menoor maakt alle naamplaathouders voor uw gebouw. In alle kleuren maken we houders in aluminium of kunststof. Vaste of verwisselbare naambordjes, met of zonder nummer, het is allemaal mogelijk met onze flexibele oplossingen.

Eigen fabricage met duurzame materialen

Al vele jaren produceren we onze eigen borden en toebehoren met hoogwaardige en duurzame materialen. Onze producten zijn ontwikkeld voor langdurig gebruik. Voor buitenbewegwijzering hanteren we strenge normen met betrekking tot weersomstandigheden en zaken als vandalisme en slijtage. We kiezen altijd voor de beste oplossing, zonder enige concessie te doen aan de kwaliteit van onze producten. Waar mogelijk maken we gebruik van gerecyclede materialen en grondstoffen die hergebruikt kunnen worden of op milieuvriendelijke wijze kunnen worden verwerkt. 

Advies en plan van aanpak

De locatie en de precieze plaatsing van de borden, alsmede de kijkhoek zijn van groot belang voor de zichtbaarheid en  attentiewaarde van de borden. De grootte van de tekst en de kleurcontrasten zijn bepalend voor de leesbaarheid. Kortom, tal van factoren spelen een rol bij het bedenken, ontwerpen en produceren van de bewegwijzering. We helpen u graag verder met een helder advies en het opstellen van een plan van aanpak.

Ontwerp en vormgeving

Naast de uitstraling en eigenschappen van de toegepaste materialen zorgen wij voor een duidelijke en herkenbare vormgeving op de borden. Kleuren, tekst en afbeeldingen zijn de visuele elementen die de informatie overbrengen. Onze creatieve ontwerpers zorgen voor een heldere informatieoverdracht in lijn met uw huisstijl of kleuren van het gebouw. Heeft u zelf leuke ideeën? Laat het ons weten en we gaan ermee aan de slag!

Vakkundig gemonteerd

Een vast team ervaren monteurs maken het snel en vakkundig. We monteren onze producten in of rondom het gebouw en zorgen ervoor dat alles volgens plan snel en foutloos wordt uitgevoerd. Het is mogelijk om buiten openingstijden de werkzaamheden uit te voeren, om zo overlast voor uw bezoekers te beperken. Voor meer informatie over plaatsing en montage van uw buitenbewegwijzering kunt u contact met ons opnemen.

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.

Menoor doet meer

Menoor doet meer! In onze eigen fabriek maken we werkelijk alles voor een duidelijke buitenbewegwijzering of een heldere reclame-uiting voor uw bedrijf of organisatie. Voor binnen of buiten, groot of klein, met of zonder verlichting, we maken het allemaal snel en vakkundig in eigen huis. Voor ieder toepassing en budget de juiste oplossing. Ga voor kwaliteit en gemak met maatwerkoplossingen van Menoor.

Buitenbewegwijzering

lees verder >

Lichtreclame

lees verder >

Folie- en printwerk

lees verder >

Belettering

lees verder >

Reclame artikelen

lees verder >

Rookvrije oplossingen

lees verder >