Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rookvrije oplossingen op maat

U kunt bij ons terecht voor borden, stickers en banners om de rookvrije zone aan te geven. We maken het allemaal snel en vakkundig in onze eigen fabriek. Maatwerk voor bedrijven en instellingen in uw eigen huisstijl. Afhankelijk van de toepassing en locatie kiezen we samen met u de juiste oplossingen voor een Rookvrije Generatie.

Menoor bedenkt, maakt en monteert uw rookvrij-borden 

We zorgen voor duidelijke rookvrij-borden met een hoge mate van herkenning en goede leesbaarheid. Oplossingen die ervoor zorgen dat uw bezoeker de rookvrije zone respecteert. We maken diverse soorten rookvrij-borden, -stickers, -banners en -grondpictogrammen. Maar ook voor verwijsborden, informatiezuilen, deurbordjes en presentieborden bieden we een ruim assortiment producten en maatwerkoplossingen. Door onze ruime kennis en ervaring gecombineerd met eigen productie, zorgen we voor korte lijnen en een betrouwbaar eindresultaat. We leveren aan instellingen, overheden en bedrijven in vele branches in binnen- en buitenland.

Voor iedere toepassing de juiste oplossing

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw rookvrij boodschap aan uw bezoekers te tonen. Menoor bekijkt samen met u wat de beste opties zijn en helpt u graag verder met een helder advies, passende producten en vakkundige montage van borden en banners. Voor bestaande gebouwen, maar ook voor nieuw te ontwikkelen gebouwen bieden we een breed scala mogelijkheden. En natuurlijk voor de ruimtes rondom uw gebouw, het schoolplein of sportterrein. Voor iedere toepassing en budget de juiste oplossing voor uw rookvrij-uitingen. We denken met u mee, ontzorgen en ondersteunen met raad en daad. Dat is werken met Menoor.

Wandborden

Wandborden voor binnen en buiten gemaakt van 2 mm dik aluminium. De borden zijn bestendig tegen alle weersomstandigheden en UV proof. We maken ook slagvaste borden van 6 mm kunststof met full color opdruk en transparant glanzend laminaat. We kunnen uw logo erbij plaatsen. Leverbaar in diverse standaard formaten en maatwerk. 

Adoraborden

Adoraborden als verkeersbord uitgevoerd in aluminium met full color opdruk en U.V. filterend transparant glanzend laminaat. Het is mogelijk om uw logo erbij te plaatsen. Leverbaar in de formaten 400×600 mm en 600×800 mm. Bevestiging middels muurbeugels of flespaal.

Stickers

Foliestickers met full color opdruk en U.V. filterend transparant glanzend laminaat. Met mogelijkheid om uw logo erbij te plaatsen.
Leverbaar in de formaten A4, A3, A2 maar maatwerk is ook mogelijk. U kunt de zelfklevende stickers zelf eenvoudig aanbrengen op een schone en vetvrije ondergrond.

Rolbanners

Meer aandacht met de grote rookrvij-rolbanner van 100×200 cm. De banner kan worden voorzien van een full color opdruk en wordt geleverd in een handige en luxe draagtas. De rolbanner is voorzien van uitklapbare voet en uithouderstang om de banner netjes en strak op zijn plaats te houden.

Grondpictogrammen

We maken uw rookvrij boodschap op asfalt of beton. We doen dit met speciaal materiaal voor een hoge slijtvastheid en lange levensduur. Het is stroef materiaal met een hoge reflectiewaarde en afhankelijk van de verkeersintensiteit gaat de pictogram zo’n zes jaar mee.

Eigen fabricage met duurzame materialen

Al vele jaren produceren we onze eigen borden en toebehoren met hoogwaardige en duurzame materialen. Onze producten zijn ontwikkeld voor langdurig gebruik. Voor buitenbewegwijzering hanteren we strenge normen met betrekking tot weersomstandigheden en zaken als vandalisme en slijtage. We kiezen altijd voor de beste oplossing, zonder enige concessie te doen aan de kwaliteit van onze producten. Waar mogelijk maken we gebruik van gerecyclede materialen en grondstoffen die hergebruikt kunnen worden of op milieuvriendelijke wijze kunnen worden verwerkt. 

Advies en plan van aanpak

De locatie en de precieze plaatsing van de borden, alsmede de kijkhoek zijn van groot belang voor de zichtbaarheid en  attentiewaarde van de borden. De grootte van de tekst en de kleurcontrasten zijn bepalend voor de leesbaarheid. Kortom, tal van factoren spelen een rol bij het bedenken, ontwerpen en produceren van de bewegwijzering. We helpen u graag verder met een helder advies en het opstellen van een plan van aanpak.

Ontwerp en vormgeving

Naast de uitstraling en eigenschappen van de toegepaste materialen zorgen wij voor een duidelijke en herkenbare vormgeving op de borden. Kleuren, tekst en afbeeldingen zijn de visuele elementen die de informatie overbrengen. Onze creatieve ontwerpers zorgen voor een heldere informatieoverdracht in lijn met uw huisstijl of kleuren van het gebouw. Heeft u zelf leuke ideeën? Laat het ons weten en we gaan ermee aan de slag!

Vakkundig gemonteerd

Een vast team ervaren monteurs maken het snel en vakkundig. We monteren onze producten in of rondom het gebouw en zorgen ervoor dat alles volgens plan snel en foutloos wordt uitgevoerd. Het is mogelijk om buiten openingstijden de werkzaamheden uit te voeren, om zo overlast voor uw bezoekers te beperken. Voor meer informatie over plaatsing en montage van uw buitenbewegwijzering kunt u contact met ons opnemen.

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.

Menoor doet meer

Menoor doet meer! In onze eigen fabriek maken we werkelijk alles voor een duidelijke buitenbewegwijzering of een heldere reclame-uiting voor uw bedrijf of organisatie. Voor binnen of buiten, groot of klein, met of zonder verlichting, we maken het allemaal snel en vakkundig in eigen huis. Voor ieder toepassing en budget de juiste oplossing. Ga voor kwaliteit en gemak met maatwerkoplossingen van Menoor.

Buitenbewegwijzering

lees verder >

Binnenbewegwijzering

lees verder >

Lichtreclame

lees verder >

Folie- en printwerk

lees verder >

PlexPicto

lees verder >

Reclame artikelen

lees verder >