Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lichtreclame op maat

U kunt bij ons terecht voor diverse lichtreclame. We maken het allemaal snel en vakkundig in onze eigen fabriek. Maatwerk voor bedrijven en instellingen in uw eigen huisstijl. Afhankelijk van de toepassing kiezen we samen met u het juiste materiaal, de mogelijke afmetingen en de beste locatie op het gebouw. Professionele en opvallende lichtreclame door jarenlange kennis en ervaring. Daar kunt u van op aan!

Menoor bedenkt, maakt en monteert uw lichtreclame 

We zorgen voor duidelijke en goed leesbare lichtreclame op de gevel of rondom het gebouw. Met een hoge mate van herkenning uitgevoerd in uw eigen huisstijl. We maken lichtreclame met hoogwaardige en duurzame materialen. U kunt kiezen uit diverse soorten verlichting. We hebben een breed assortiment lichtreclame en maken alles op maat. Ook verzorgen we de montage van de lichtreclame. Door onze ruime kennis en ervaring gecombineerd met eigen productie, zorgen we voor korte lijnen en een betrouwbaar eindresultaat. We leveren aan instellingen, overheden en bedrijven in vele branches in binnen- en buitenland.

Voor iedere toepassing de juiste oplossing

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw boodschap of looprichting aan uw bezoekers te tonen. Menoor bekijkt samen met u wat de beste opties zijn en helpt u graag verder met een helder advies, passende producten en vakkundige montage van borden en zuilen. Voor bestaande gebouwen, maar ook voor nieuw te ontwikkelen gebouwen hebben we een breed scala mogelijkheden. Voor iedere toepassing en budget de juiste oplossing voor uw binnenbewegwijzering. We denken met u mee, ontzorgen en ondersteunen met raad en daad. Dat is werken met Menoor.

LED

Verlichte LED gevelletters zijn goed zichtbaar en zuinig in gebruik. De volledig van aluminium vervaardigde doosletter is in meerdere formaten verkrijgbaar. We maken de doosletters op maat met een ruime keuze in vorm en uitlichting.

lees verder >

Lichtbakken

Onze lichtbakken zijn gemaakt voor langdurig en intensief gebruik. De aluminium bakken zijn aan de voorzijde voorzien van een licht doorlatende voorplaat met geprinte folie. In diverse standaard maten of maatwerkoplossingen.

lees verder >

Neon

Gevelletterletters van neon zijn volledig in aluminium uitgevoerd in combinatie met een neonbuis. De doosletters zijn leverbaar in diverse hoogtes en kleuren. We maken iedere vorm letter en bieden meerdere soorten verlichting, zoals energiezuinige led.

lees verder >

Neon Sign

Het neon sign-paneel kan gemaakt worden in 1 opvallende kleur of  met meerdere kleuren. Er is keuze uit maar liefst 14 kleuren. Combineer tekst met vormen of uw logo. Eenvoudig ophangen met een flexibel ophangsysteem of montage op de wand. 

lees verder >

Verlichte zuilen

Verlichte zuilen zijn uitgevoerd in een aluminium framewerk met uitgefreesde tekst. De beplating van de tekst is van licht doorlatend kunststof. De ingebouwde power led unit laat de tekst in het donker oplichten. In diverse kleuren en formaten.

lees verder >

Eigen fabricage met duurzame materialen

Al vele jaren produceren we onze eigen borden en toebehoren met hoogwaardige en duurzame materialen. Onze producten zijn ontwikkeld voor langdurig gebruik. Voor buitenbewegwijzering hanteren we strenge normen met betrekking tot weersomstandigheden en zaken als vandalisme en slijtage. We kiezen altijd voor de beste oplossing, zonder enige concessie te doen aan de kwaliteit van onze producten. Waar mogelijk maken we gebruik van gerecyclede materialen en grondstoffen die hergebruikt kunnen worden of op milieuvriendelijke wijze kunnen worden verwerkt.

Advies en plan van aanpak

De locatie en de precieze plaatsing van de borden, alsmede de kijkhoek zijn van groot belang voor de zichtbaarheid en attentiewaarde van de borden. De grootte van de tekst en de kleurcontrasten zijn bepalend voor de leesbaarheid. Kortom, tal van factoren spelen een rol bij het bedenken, ontwerpen en produceren van de bewegwijzering. We helpen u graag verder met een helder advies en het opstellen van een plan van aanpak.

Ontwerp en vormgeving

Naast de uitstraling en eigenschappen van de toegepaste materialen zorgen wij voor een duidelijke en herkenbare vormgeving op de borden. Kleuren, tekst en afbeeldingen zijn de visuele elementen die de informatie overbrengen. Onze creatieve ontwerpers zorgen voor een heldere informatie overdracht in lijn met uw huisstijl of kleuren van het gebouw. Heeft u zelf leuke ideeën? Laat het ons weten en we gaan ermee aan de slag!

Vakkundig gemonteerd

Een vast team ervaren monteurs maken het snel en vakkundig. We monteren onze producten in of rondom het gebouw en zorgen ervoor dat alles volgens plan snel en foutloos wordt uitgevoerd. Het is mogelijk om buiten openingstijden de werkzaamheden uit te voeren, om zo overlast voor uw bezoekers te beperken. Voor meer informatie over montage van uw buitenbewegwijzering kunt u contact met ons opnemen.

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.

Menoor doet meer

Menoor doet meer! In onze eigen fabriek maken we werkelijk alles voor een duidelijke buitenbewegwijzering of een heldere reclame-uiting voor uw bedrijf of organisatie. Voor binnen of buiten, groot of klein, met of zonder verlichting, we maken het allemaal snel en vakkundig in eigen huis. Voor iedere toepassing en budget de juiste oplossing. Ga voor kwaliteit en gemak met maatwerkoplossingen van Menoor.

Buitenbewegwijzering

lees verder >

Binnenbewegwijzering

lees verder >

Folie- en printwerk

lees verder >

Belettering

lees verder >

Reclame artikelen

lees verder >

Rookvrije oplossingen

lees verder >