Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Zoek
Sluit dit zoekvak.

PlexPicto op maat

U kunt bij ons terecht voor PlexPicto. Stijlvolle pictogrammen die zijn gefreesd uit hoogwaardig en duurzaam hout. De bordjes zijn volledig doorgefreesd waardoor de achtergrond zichtbaar is. U kunt ook kiezen voor een stijlvolle zwarte uitvoering, met een ingefreesd pictogram. Er is een ruime keuze in pictogrammen. Wat u ook wenst, we maken het snel en vakkundig in onze eigen fabriek. Maatwerk voor bedrijven en instellingen in uw eigen huisstijl. 

Vorige slide
Volgende slide

Menoor bedenkt, maakt en monteert uw PlexPicto 

We zorgen voor duidelijke PlexPicto-bordjes. Met een hoge mate van herkenning en goede leesbaarheid van uw boodschap of routes. Oplossingen die ervoor zorgen ervoor dat uw bezoeker snel de juiste functie van een ruimte begrijpt en vertrouwd raakt met uw gebouw. Voor alle soorten PlexPicto-bordjes, verwijsborden, informatiezuilen, maar ook voor deurbordjes en presentieborden bieden we een ruim assortiment producten en maatwerkoplossingen. Door onze ruime kennis en ervaring gecombineerd met eigen productie, zorgen we voor korte lijnen en een betrouwbaar eindresultaat. We leveren aan instellingen, overheden en bedrijven in vele branches in binnen- en buitenland.

Voor iedere toepassing de juiste oplossing

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw boodschap of looprichting aan uw bezoekers te tonen. Menoor bekijkt samen met u wat de beste opties zijn en helpt u graag verder met een helder advies, passende producten en vakkundige montage van borden en zuilen. Voor bestaande gebouwen, maar ook voor nieuw te ontwikkelen gebouwen hebben we een breed scala mogelijkheden. Voor iedere toepassing en budget de juiste oplossing voor uw binnenbewegwijzering. We denken met u mee, ontzorgen en ondersteunen met raad en daad. Dat is werken met Menoor.

PlexPicto hout doorgefreesd

Houten pictogrammen van hoogwaardig en duurzaam berkenhout met FSC, PEFC en Blauer Engel certificering. Keuze uit een houten, witte of zwarte toplaag. De bordjes zijn 11 mm of 18 mm dik en er is keuze uit 15 verschillende pictogrammen door-en-door gefreesd. De standaard afmeting is 120x150mm (bxh), maar maatwerk is uiteraard ook mogelijk. Eenvoudig te bevestigen middels zelfklevende tape.

PlexPicto zwart ingefreesd

Houten pictogrammen watervast verlijmd met hoogwaardig en duurzaam gecertificeerd berkenhout. Uitgevoerd in een houten, witte of zwarte toplaag. De pictogrammen zijn ingefreesd en kunnen worden ingekleurd. De bordjes zijn er in 2 diktes van 11 en 18 mm en in een standaard hoogte van 200 mm. We maken iedere afmeting op maat voor u. Eenvoudig te bevestigen middels zelfklevende tape.

Eigen fabricage met duurzame materialen

Al vele jaren produceren we onze eigen borden en toebehoren met hoogwaardige en duurzame materialen. Onze producten zijn ontwikkeld voor langdurig gebruik. Voor buitenbewegwijzering hanteren we strenge normen met betrekking tot weersomstandigheden en zaken als vandalisme en slijtage. We kiezen altijd voor de beste oplossing, zonder enige concessie te doen aan de kwaliteit van onze producten. Waar mogelijk maken we gebruik van gerecyclede materialen en grondstoffen die hergebruikt kunnen worden of op milieuvriendelijke wijze kunnen worden verwerkt. 

Advies en plan van aanpak

De locatie en de precieze plaatsing van de borden, alsmede de kijkhoek zijn van groot belang voor de zichtbaarheid en  attentiewaarde van de borden. De grootte van de tekst en de kleurcontrasten zijn bepalend voor de leesbaarheid. Kortom, tal van factoren spelen een rol bij het bedenken, ontwerpen en produceren van de bewegwijzering. We helpen u graag verder met een helder advies en het opstellen van een plan van aanpak.

Ontwerp en vormgeving

Naast de uitstraling en eigenschappen van de toegepaste materialen zorgen wij voor een duidelijke en herkenbare vormgeving op de borden. Kleuren, tekst en afbeeldingen zijn de visuele elementen die de informatie overbrengen. Onze creatieve ontwerpers zorgen voor een heldere informatieoverdracht in lijn met uw huisstijl of kleuren van het gebouw. Heeft u zelf leuke ideeën? Laat het ons weten en we gaan ermee aan de slag!

Vakkundig gemonteerd

Een vast team ervaren monteurs maken het snel en vakkundig. We monteren onze producten in of rondom het gebouw en zorgen ervoor dat alles volgens plan snel en foutloos wordt uitgevoerd. Het is mogelijk om buiten openingstijden de werkzaamheden uit te voeren, om zo overlast voor uw bezoekers te beperken. Voor meer informatie over plaatsing en montage van uw buitenbewegwijzering kunt u contact met ons opnemen.

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.

Menoor doet meer

Menoor doet meer! In onze eigen fabriek maken we werkelijk alles voor een duidelijke buitenbewegwijzering of een heldere reclame-uiting voor uw bedrijf of organisatie. Voor binnen of buiten, groot of klein, met of zonder verlichting, we maken het allemaal snel en vakkundig in eigen huis. Voor ieder toepassing en budget de juiste oplossing. Ga voor kwaliteit en gemak met maatwerkoplossingen van Menoor.

Buitenbewegwijzering

lees verder >

Binnenbewegwijzering

lees verder >

Lichtreclame

lees verder >

Folie- en printwerk

lees verder >

Reclame artikelen

lees verder >

Rookvrije oplossingen

lees verder >