Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Buitenbord test

Buitenbord Rondo. voorzien worden van tekst.De teksten zijn niet alleen per aluminium lamel muteerbaar, de aluminium lamellen voor deze buitenborden zijn ook afzonderlijk uitneembaar.
De Rondo buitenborden zijn met of zonder bovenligger en ronde hoeken leverbaar.

Previous slide
Next slide
Buitenbord Rondo: Aluminium lamellen

Buitenbord Rondo is leverbaar in diverse hoogte- en breedtematen:We maken de lamellen op elk gewenst formaat voor u. Het Sturdy bord is opgebouwd uit aluminium lamellen welke leverbaar in de volgende standaard hoogtematen:
• 100 mm           •  200 mm
• 150 mm           • Elke gewenste maat

De breedtematen voor deze lamellen zijn:
• 600 mm           • 1250 mm
• 800 mm           • 1600mm
• 1000 mm          • Elke gewenste maat

Complete serie

We leveren een complete serie afmetingen Alle opties zijn leverbaar als wandbord, hangbord, en vrijstaand. Met deze serie heeft u een compleet systeem voor aanduiding en positiebepaling rondom het gehele gebouw. Decoratief en duidelijk voor uw bezoekers!

Robuust, water, weer

Robuust en bestendig tegen water en weersinvloeden. Met Rondo buitenborden beschikt u over een robuust systeem dat tegen een stootje kan ook nog eens U.V.-bestendig is. Een gebruiksvriendelijk systeem waarbij verwijsborden eenvoudig uit de staanders zijn te nemen bij een verandering van de gebouwnaam of een bestemmingswijziging van de ruimtes. De tekstborden kunnen full-color worden bedrukt met tekst, logo of een afbeelding. De borden zijn gemaakt van stevig aluminium. U kunt er voor kiezen om de stijlvolle aluminium tekststroken uit te voeren met belettering in elke kleur of lettertype.

Advies en vormgeving

Onze adviseurs begeleiden u met het samenstellen van een Sturdy A buitenborden en houden hierbij rekening met alle facetten die benodigd zijn voor een goede leesbaarheid. Advies en vormgeving, van routeplan tot montage, we helpen u graag op weg met de bewegwijzering in en rondom uw gebouw.

Eigen fabricage

Wij leveren de Rondo buitenborden voor u op basis van het grafisch ontwerp. We werken efficiënt en kostenbesparend. Direct en zonder al te veel tussenschakels. Menoor maakt kwalitatieve borden in alle soorten en maten voor de scherpste prijs.

Montage en onderhoud

Buitenbord Rondo kan worden gemonteerd op de wand of op uw terrein. Uitgangspunt is een strategische positionering. De montage gebeurt door ons eigen montageteam door heel Nederland.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.

Blijf op de hoogte en laat je inspireren