Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Corona producten op maat

U kunt bij ons terecht voor diverse Corona producten. We leveren verschillende soorten spatschermen en stickers in verschillende uitvoeringen. Wilt u iets op maat gemaakt hebben? Geen probleem, we maken het snel en vakkundig in onze eigen fabriek. Maatwerk corona producten voor bedrijven en instellingen in uw eigen huisstijl. Afhankelijk van de toepassing kiezen we samen met u het juiste materiaal en de mogelijke afmetingen.  

Voor iedere toepassing de beste oplossing

We zorgen voor een duidelijke binnenbewegwijzering in het gebouw en desgewenst rondom het gebouw. Met een hoge mate van herkenning en goede leesbaarheid van uw boodschap en routes. Op verwijsborden, grote informatiezuilen of megadoeken op spanframes. In elke situatie zorgen wij ervoor dat uw bezoeker snel op de juiste locatie terecht komt en vertrouwd raakt met uw gebouw of terrein. Een goede binnenbewegwijzering is tenslotte mede bepalend voor de beoordeling van uw bedrijf of organisatie. Door jarenlange kennis en eigen productie zorgen we voor een betrouwbaar eindresultaat, daar kunt u van op aan. Niet voor niets leveren wij al vele jaren onze diensten en producten aan grote bedrijven, instellingen en overheden in meerdere landen.

Corona spatschermen

Voor de veiligheid voor uw medewerkers en uw bezoekers leveren we spatschermen in verschillende uitvoeringen. Vaste schermen, verrijdbare schermen en schermen om op te hangen. We hebben ze in verschillende formaten. Snel geleverd en indien gewenst monteren we de spatschermen voor u.

lees verder >

Corona stickers

Bij Menoor kunt u kiezen uit een ruime assortiment corona stickers voor gebruik op de vloer en op de wand. Pijlen voor de juiste looprichting, ronde stickers voor mondkapjesverplichting of stickers voor het behouden van 1,5 meter afstand. We hebben ze allemaal in huis.

lees verder >

Corona stickers lift

Speciaal voor liften in het gebouw hebben we Corona stickers op voorraad. In verschillende uitvoeringen en formaten. We leveren snel binnen heel Nederland. Neem contact met ons op als u een afwijkende sticker wilt laten maken, met bijvoorbeeld een andere tekst of eigen kleuren. 

lees verder >

Eigen fabricage met duurzame materialen

Al vele jaren produceren we onze eigen borden en toebehoren met hoogwaardige en duurzame materialen. Onze producten zijn ontwikkeld voor langdurig gebruik. Voor buitenbewegwijzering hanteren we strenge normen met betrekking tot weersomstandigheden en zaken als vandalisme en slijtage. We kiezen altijd voor de beste oplossing, zonder enige concessie te doen aan de kwaliteit van onze producten. Waar mogelijk maken we gebruik van gerecyclede materialen en grondstoffen die hergebruikt kunnen worden of op milieuvriendelijke wijze kunnen worden verwerkt. 

Advies en plan van aanpak

De locatie en de precieze plaatsing van de borden, alsmede de kijkhoek zijn van groot belang voor de zichtbaarheid en  attentiewaarde van de borden. De grootte van de tekst en de kleurcontrasten zijn bepalend voor de leesbaarheid. Kortom, tal van factoren spelen een rol bij het bedenken, ontwerpen en produceren van de bewegwijzering. We helpen u graag verder met een helder advies en het opstellen van een plan van aanpak.

Ontwerp en vormgeving

Naast de uitstraling en eigenschappen van de toegepaste materialen zorgen wij voor een duidelijke en herkenbare vormgeving op de borden. Kleuren, tekst en afbeeldingen zijn de visuele elementen die de informatie overbrengen. Onze creatieve ontwerpers zorgen voor een heldere informatieoverdracht in lijn met uw huisstijl of kleuren van het gebouw. Heeft u zelf leuke ideeën? Laat het ons weten en we gaan ermee aan de slag!

Vakkundig gemonteerd

Een vast team ervaren monteurs maken het snel en vakkundig. We monteren onze producten in of rondom het gebouw en zorgen ervoor dat alles volgens plan snel en foutloos wordt uitgevoerd. Het is mogelijk om buiten openingstijden de werkzaamheden uit te voeren, om zo overlast voor uw bezoekers te beperken. Voor meer informatie over plaatsing en montage van uw buitenbewegwijzering kunt u contact met ons opnemen.

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.

Menoor doet meer

Menoor doet meer! In onze eigen fabriek maken we werkelijk alles voor een duidelijke buitenbewegwijzering of een heldere reclame-uiting voor uw bedrijf of organisatie. Voor binnen of buiten, groot of klein, met of zonder verlichting, we maken het allemaal snel en vakkundig in eigen huis. Voor ieder toepassing en budget de juiste oplossing. Ga voor kwaliteit en gemak met maatwerkoplossingen van Menoor.

Buitenbewegwijzering

lees verder >

Binnenbewegwijzering

lees verder >

Lichtreclame

lees verder >

Folie- en printwerk

lees verder >

Reclame artikelen

lees verder >

Rookvrij oplossingen

lees verder >