Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Zoek
Sluit dit zoekvak.

Buitenzuil vierkant

Buitenzuil vierkant. Vierkante aluminium zuil, robuust door zijn afmetingen. Op deze vierkante aluminium zuil wordt een omgezette aluminium beplating met tekst aangebracht. De vierkante aluminium zuil is in standaard afmetingen leverbaar. Daarnaast is de vierkante aluminium zuil ook op de door u gewenste afmetingen leverbaar. De opdruk van uw tekst en logo kan worden aangebracht met folie of full color. De vierkante aluminium zuil is in diverse kleuren leverbaar. RAL-kleuren zijn de standaard kleuren, maar elke gewenste kleur is mogelijk.

Verlichte buitenzuil vierkant

De buitenzuil vierkant is niet alleen verkrijgbaar met een omgezette aluminium tekstplaat met folie of full color, maar is ook uitvoerbaar met een omgezette aluminium beplating waaruit het logo is gelaserd (klik hier voor lasersnijden) inclusief inwendige verlichting (LED). Bij deze verlichte uitvoering wordt de logokleur bepaald door achter het uitgelaserde logo een lichtdoorlatende plaat in de kleur van het logo te plaatsen. Net als bij de onverlichte vierkante zuil kan het aluminium frame ook in kleur gelakt worden.

Complete serie

We leveren een complete serie afmetingen Alle opties zijn leverbaar als wandbord en vrijstaand. Met deze serie heeft u een compleet systeem voor aanduiding en positiebepaling rondom het gehele gebouw. Decoratief en duidelijk voor uw bezoekers!

Robuust, water, weer

Robuust en bestendig tegen water en weersinvloeden. Met deze buitenzuil vierkant beschikt u over een robuust systeem dat tegen een stootje kan ook nog eens U.V.-bestendig is. Een gebruiksvriendelijk systeem waarbij verwijsborden eenvoudig uit de staanders zijn te nemen bij een verandering van de gebouwnaam of een bestemmingswijziging van de ruimtes. De tekstborden kunnen full-color worden bedrukt met tekst, logo of een afbeelding. De borden zijn gemaakt van stevig aluminium. U kunt er voor kiezen om de stijlvolle aluminium beplating uit te voeren met belettering in elke kleur of lettertype.

Advies en vormgeving

Onze adviseurs begeleiden u met het samenstellen van de buitenzuil vierkant en houden hierbij rekening met alle facetten die benodigd zijn voor een goede leesbaarheid. Advies en vormgeving, van routeplan tot montage, we helpen u graag op weg met de bewegwijzering rondom uw gebouw.

Eigen fabricage

Wij leveren de buitenzuil vierkant voor u op basis van het grafisch ontwerp. We werken efficiënt en kostenbesparend. Direct en zonder al te veel tussenschakels. Menoor maakt kwalitatieve borden in alle soorten en maten voor de scherpste prijs.

Montage en onderhoud

De buitenzuil vierkant kan zuilen kunnen worden gemonteerd op uw terrein. Uitgangspunt is een strategische positionering. De montage gebeurt door ons eigen montageteam door heel Nederland.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.

Blijf op de hoogte en laat je inspireren