Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Zoek
Sluit dit zoekvak.

Buitenzuil rechthoekig

Buitenzuil rechthoekig, robuust door zijn diepte. Op deze rechthoekige aluminium zuil wordt een aluminium beplating met tekst aangebracht. De rechthoekige aluminium zuil is in standaard afmetingen leverbaar. Daarnaast is de buitenzuil rechthoekig ook op de door u gewenste afmetingen leverbaar. De opdruk zoals bijvoorbeeld uw tekst en logo kan worden aangebracht met snijfolie of in full color. De aluminium zuil is in diverse kleuren leverbaar. RAL-kleuren zijn de standaard kleuren, maar elke gewenste kleur is mogelijk.

Vorige slide
Volgende slide
Buitenzuil rechthoekig: verlicht

De aluminium zuil is niet alleen verkrijgbaar met een aluminium tekstplaat, maar is ook uitvoerbaar met een kunststof plaat inclusief inwendige verlichting (LED). Ook op deze verlichte uitvoering kan de tekst in snijfolie of in full color. Net als bij de onverlichte rechthoekige zuil kan het aluminium frame ook in kleur gelakt worden.

Complete serie

We leveren een complete serie afmetingen. Alle opties zijn leverbaar als wandbord, hangbord, en vrijstaand. Met deze serie heeft u een compleet systeem voor aanduiding en positiebepaling rondom het gehele gebouw. Decoratief en duidelijk voor uw bezoekers!

Robuust, water, weer

Robuust en bestand tegen water en weersinvloeden. Met deze buitenzuil rechthoekig beschikt u over een robuust systeem dat tegen een stootje kan en ook nog eens U.V.-bestendig is. Een gebruiksvriendelijk systeem waarbij verwijsborden eenvoudig uit de staanders zijn te nemen bij een verandering van de gebouwnaam of een bestemmingswijziging van de ruimtes. De tekstborden kunnen full color worden bedrukt met tekst, logo of een afbeelding. De borden zijn gemaakt van stevig aluminium. U kunt ervoor kiezen om de stijlvolle aluminium beplating uit te voeren met belettering in elke kleur of lettertype.

Advies en vormgeving

Onze adviseurs begeleiden u met het samenstellen van de buitenzuil rechthoekig en houden hierbij rekening met alle facetten die benodigd zijn voor een goede leesbaarheid. Advies en vormgeving, van routeplan tot montage, we helpen u graag op weg met de bewegwijzering in en rondom uw gebouw.

Eigen fabricage

Wij leveren de rechthoekige zuilen voor u op basis van het grafisch ontwerp. We werken efficiënt en kostenbesparend. Direct en zonder al te veel tussenschakels. Menoor maakt kwalitatieve borden in alle soorten en maten voor de scherpste prijs.

Montage en onderhoud

De rechthoekige zuilen kunnen worden gemonteerd op de wand of op uw terrein. Uitgangspunt is een strategische positionering. De montage gebeurt door ons eigen montageteam door heel Nederland.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.

Blijf op de hoogte en laat je inspireren