Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Zoek
Sluit dit zoekvak.

Buitenzuil aluminium omgezet

Buitenzuil aluminium omgezet. Opgebouwd uit een aluminium frame, waarbij de beplating wordt omgezet. Op deze aluminium zuil wordt een omgezette aluminiumbeplating met tekst aangebracht, zodat de robuuste buitenzuil aluminium omgezet gecreëerd wordt. De tekst op deze omgezette aluminium zuil is muteerbaar en kan worden aangebracht met snijfolie of in full color. De omgezette aluminium zuil is in diverse kleuren leverbaar. RAL-kleuren zijn de standaard kleuren, maar elke gewenste kleur is mogelijk.

Buitenzuil aluminium omgezet verlicht

De buitenzuil aluminium omgezet zuil is niet alleen verkrijgbaar met een omgezette aluminium tekstplaat, maar is ook uitvoerbaar in een omgezette kunststof plaat inclusief inwendige verlichting (LED). Ook op deze verlichte uitvoering kan de tekst in folie of in full color. Net als bij de onverlichte aluminium zuil kan de aluminium zuil ook in kleur gelakt worden. Klik hier voor de verlichte uitvoering.

Complete serie

We leveren een complete serie afmetingen. Alle opties zijn leverbaar als wandbord en vrijstaand. Met deze serie heeft u een compleet systeem voor aanduiding en positiebepaling rondom het gehele gebouw. Decoratief en duidelijk voor uw bezoekers!

Robuust, water, weer

Robuust en bestand tegen water en weersinvloeden. Met deze omgezette aluminium zuil beschikt u over een robuust systeem dat tegen een stootje kan en ook nog eens U.V.-bestendig is. Een gebruiksvriendelijk systeem. Ook bij een verandering. De opdruk kan in full color met tekst, logo of een afbeelding. De borden zijn gemaakt van stevig aluminium. U kunt ervoor kiezen om de stijlvolle aluminium beplating uit te voeren met belettering in elke kleur of lettertype.

Advies en vormgeving

Onze adviseurs begeleiden u met het samenstellen van de buitenzuil aluminium omgezet en houden hierbij rekening met alle facetten die benodigd zijn voor een goede leesbaarheid. Advies en vormgeving, van routeplan tot montage, we helpen u graag met de bewegwijzering rondom uw gebouw.

Eigen fabricage

Wij leveren de omgezette aluminium zuilen voor u op basis van het grafisch ontwerp. We werken efficiënt en kostenbesparend. Direct en zonder al te veel tussenschakels. Menoor maakt kwalitatieve borden in alle soorten en maten voor de scherpste prijs.

Montage en onderhoud

De buitenzuil aluminium omgezet kan worden gemonteerd op uw terrein. Uitgangspunt is een strategische positionering. De montage gebeurt door ons eigen montageteam door heel Nederland.

 
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.

Blijf op de hoogte en laat je inspireren