Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Zoek
Sluit dit zoekvak.

Buitenzuil landscape onverlicht

Buitenzuil landscape onverlicht. Opgebouwd uit een aluminium framewerk met aluminium beplating en opliggende tekst. Aluminium beplating en tekst is in elke gewenste kleur verkrijgbaar.

Buitenzuil landscape onverlicht: Varianten

De tekstinvulling van deze buitenzuil landscape onverlicht is niet alleen verkrijgbaar in een aluminium uitvoering, maar is tevens verkrijgbaar in een verlichte uitvoering. Net als bij de buitenzuil landscape verlicht kan het aluminium frame in kleur gelakt worden. Ook op deze verlichte uitvoering kan de tekst in folie of in full color. Klik hier voor de verlichte aluminium uitvoering.

Complete serie

We leveren een complete serie afmetingen. Alle opties zijn leverbaar als wandbord en vrijstaand. Met deze serie heeft u een compleet systeem voor aanduiding en positiebepaling rondom het gehele gebouw. Decoratief en duidelijk voor uw bezoekers!

Robuust, water, weer

Robuust en bestand tegen water en weersinvloeden. Met deze buitenzuil landscape beschikt u over een robuust systeem dat tegen een stootje kan en ook nog eens U.V.-bestendig is. Een gebruiksvriendelijk systeem. Ook bij een verandering. De opdruk kan in opliggende letters, full color met tekst, logo of een afbeelding. De borden zijn gemaakt van stevig aluminium met belettering in elke kleur of lettertype.

Advies en vormgeving

Onze adviseurs begeleiden u met het samenstellen van deze buitenzuil landscape en houden hierbij rekening met alle facetten die benodigd zijn voor een goede leesbaarheid. Advies en vormgeving, van routeplan tot montage, we helpen u graag met de bewegwijzering rondom uw gebouw.

Eigen fabricage

Wij leveren de buitenzuil landscape voor u op basis van het grafisch ontwerp. We werken efficiënt en kostenbesparend. Direct en zonder al te veel tussenschakels. Menoor maakt kwalitatieve borden in alle soorten en maten voor de scherpste prijs.

Montage en onderhoud

De buitenzuil landscape onverlicht kan worden gemonteerd op uw terrein. Uitgangspunt is een strategische positionering. De montage gebeurt door ons eigen montageteam door heel Nederland.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.

Blijf op de hoogte en laat je inspireren