Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verkeersbord RVV

Verkeersbord RVV (Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990) van stevig aluminium met dubbel omgezette randen. Deze verkeersborden RVV zijn op elk terrein toepasbaar doordat ze voldoen aan de hoogste verkeersklasse 3. Daarnaast voldoen deze verkeersborden aan de wettelijke eisen en bepalingen. Verkeersborden RVV worden veelal onder de noemer verkeersborden aangeduid en worden meestal zelfstandig of in combinatie met een onderbord toegepast. Deze borden worden met speciale beugels op gegalvaniseerde stalen buispalen of flespalen bevestigd en worden met grondankers en beton in de grond verankerd. Hierdoor staan de stalen palen zeer stabiel bij alle weersinvloeden. De palen van de RVV borden worden standaard in gegalvaniseerd staal uitgevoerd en kunnen optioneel in RAL-kleur worden gelakt.

Verkeersbord RVV; Robuust, water, weer

Verkeersbord RVV. Robuust en bestand tegen water en weersinvloeden. Met deze RVV verkeersborden beschikt u over een robuust systeem dat tegen een stootje kan en ook nog eens U.V.-bestendig is. Een gebruiksvriendelijk systeem. Het verkeersbord RVV kan worden bedrukt met tekst of een afbeelding. De borden zijn gemaakt van stevig aluminium met dubbel omgezette randen. U kunt naast de standaard RVV verkeersborden op uw eigen terrein kiezen om de stijlvolle aluminium beplating uit te voeren met belettering in elke kleur of lettertype.

Fabricage

Wij leveren de RVV verkeersborden inclusief de benodigde subborden voor u op basis van het grafisch ontwerp. We werken efficiënt en kostenbesparend. Direct en zonder al te veel tussenschakels. Menoor maakt kwalitatieve borden in alle soorten en maten voor de scherpste prijs.

Montage en onderhoud

Een verkeersbord RVV kan worden gemonteerd op de wand of met palen in de grond. Uitgangspunten zijn onder andere dat RVV borden alleen worden toegepast indien de inrichting van de weg in overeenstemming is met hetgeen bij de afzonderlijke borden is voorgeschreven en dat verkeersborden die een gevaar aanduiden alleen worden toegepast, indien het gevaar voor weggebruikers onvoldoende of niet tijdig waarneembaar is. De montage gebeurt door ons eigen montageteam door heel Nederland.

 
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.

Blijf op de hoogte en laat je inspireren