Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Zoek
Sluit dit zoekvak.

Welkomstbord aluminium

Stevig en robuust welkomstbord aluminium met dubbel omgezette randen. Dit welkomstbord is uitermate geschikt voor het aangeven van uw terrein- en omgangsregels. Het welkomstbord kan worden bevestigd met speciale beugels op gegalvaniseerde stalen palen en staat hierdoor zeer stabiel. De afmetingen van deze borden worden bepaald op basis van de teksten en afbeeldingen die op het bord komen. De palen van het entreebord kunnen optioneel in RAL-kleur worden gelakt.

Vorige slide
Volgende slide
Welkomstbord aluminium; Robuust, water, weer

Robuust en bestand tegen water en weersinvloeden. Met deze welkomstborden aluminium beschikt u over een robuust systeem dat tegen een stootje kan en ook nog eens U.V.-bestendig is. Een gebruiksvriendelijk systeem. De tekstborden kunnen in snijfolie of full color worden bedrukt met tekst, logo of een andere willekeurige afbeelding. Deze welkomstborden zijn gemaakt van stevig aluminium in elke gewenste kleur gelakt. U kunt er ook voor kiezen om de stijlvolle aluminium beplating uit te voeren met belettering in elke kleur of lettertype.

Advies en vormgeving

Onze adviseurs begeleiden u met het samenstellen van het welkomstbord aluminium en houden hierbij rekening met alle facetten die benodigd zijn voor een goede leesbaarheid. Advies en vormgeving, van routeplan tot montage, we helpen u graag om uw brand identity te combineren met de terreinregels, huisregels en verkeersregels die op uw terrein gelden.

Fabricage

Wij leveren deze welkomstborden voor u op basis van het grafisch ontwerp. We werken efficiënt en kostenbesparend. Direct en zonder al te veel tussenschakels. Menoor maakt kwalitatieve welkomstborden in alle soorten en maten voor de scherpste prijs. Het fabricage/productieproces van het welkomstbord DOR is gedeeltelijk gelijk aan de fabricage van een verkeersbord. Klik hier voor de uitvoering.

Montage en onderhoud

Het welkomstbord aluminium kan worden gemonteerd op de wand of op uw terrein. Uitgangspunt is een strategische positionering. De montage gebeurt door ons eigen montageteam door heel Nederland.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.

Blijf op de hoogte en laat je inspireren