Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nummer verwijsbord

Stevig en robuust nummerbord en verwijsbord ineen van aluminium met dubbel omgezette randen. Dit nummer verwijsbord is geschikt voor het aangeven van uw gebouwnummers, havennummering en terrein- en omgangsregels. Het nummer verwijsbord wordt bevestigd met beugels op gegalvaniseerde stalen palen en staat hierdoor zeer stabiel. Als het bord heel groot wordt, dan schoren we deze met speciale beugels. De palen van het nummerverwijsbord kunnen optioneel ook in RAL-kleur worden gelakt.

Nummer verwijsbord; Robuust, water, weer

Robuust en bestand tegen water en weersinvloeden. Met deze nummer verwijsborden beschikt u over een robuust systeem dat tegen een stootje kan en ook nog eens U.V.-bestendig is. Een gebruiksvriendelijk systeem. De tekstborden kunnen in snijfolie of full color worden bedrukt met tekst, logo of een afbeelding. Deze nummer verwijsborden zijn gemaakt van stevig aluminium, in elke gewenste kleur gelakt. U kunt er ook voor kiezen om de stijlvolle aluminium beplating uit te voeren met belettering in elke kleur of lettertype.

Advies en vormgeving

Onze adviseurs begeleiden u met het samenstellen van deze nummer verwijsborden en houden hierbij rekening met alle facetten die benodigd zijn voor een goede leesbaarheid. Advies en vormgeving, van routeplan tot montage, we helpen u graag met de huisregels en verkeersregels die op uw terrein gelden.

Fabricage

Wij leveren deze nummer verwijsborden voor u op basis van het grafisch ontwerp. We werken efficiënt en kostenbesparend. Direct en zonder al te veel tussenschakels. Menoor maakt kwalitatieve borden in alle soorten en maten voor de scherpste prijs.

Montage en onderhoud

De nummer verwijsborden kunnen worden gemonteerd op de wand of op uw terrein. Uitgangspunt is een strategische positionering. De montage gebeurt door ons eigen montageteam door heel Nederland.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.

Blijf op de hoogte en laat je inspireren