Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Entreebord

Stevig en robuust entreebord van aluminium met dubbel omgezette randen. Dit entreebord is uitermate geschikt voor het aangeven van uw terrein- en omgangsregels. Het Entreebord worden bevestigd met speciale beugels op gegalvaniseerde stalen palen en staat hierdoor zeer stabiel. De afmetingen van deze borden worden bepaald op basis van de teksten en afbeeldingen die op het bord komen. Wordt het bord groter dan verwacht? Dan blijft deze ook stabiel bij de grootste windbelastingen door het schoren van de gegalvaniseerde stalen staander. De schoorpalen zijn uiteraard ook van gegalvaniseerd staal gemaakt. De palen van het entreebord kunnen optioneel in RAL-kleur worden gelakt.

Entreebord; Robuust, water, weer

Robuust en bestand tegen water en weersinvloeden. Met deze entreeborden beschikt u over een robuust systeem dat tegen een stootje kan en ook nog eens U.V.-bestendig is. Een gebruiksvriendelijk systeem. De tekstborden kunnen in snijfolie of full color worden bedrukt met tekst, logo of een afbeelding. Deze entreeborden zijn gemaakt van stevig aluminium, in elke gewenste kleur gelakt. U kunt er ook voor kiezen om de stijlvolle aluminium beplating uit te voeren met belettering in elke kleur of lettertype.

Advies en vormgeving

Onze adviseurs begeleiden u met het samenstellen van het entreebord en houden hierbij rekening met alle facetten die benodigd zijn voor een goede leesbaarheid. Advies en vormgeving, van routeplan tot montage, we helpen u graag met de huisregels en verkeersregels die op uw terrein gelden.

Fabricage

Wij leveren deze entreeborden voor u op basis van het grafisch ontwerp. We werken efficiënt en kostenbesparend. Direct en zonder al te veel tussenschakels. Menoor maakt kwalitatieve borden in alle soorten en maten voor de scherpste prijs.

Montage en onderhoud

Het entreebord kan worden gemonteerd op de wand of op uw terrein. Uitgangspunt is een strategische positionering. De montage gebeurt door ons eigen montageteam door heel Nederland.

 
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.

Blijf op de hoogte en laat je inspireren