Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gevelletter titanium

Gevelletter titanium. Volledig van titanium vervaardigde doosletter, type mat zwart. Deze doosletter is leverbaar in verschillende hoogtes. De doosletters hebben een diepte van 5cm. U kunt bij ons terecht voor op maat gemaakte doosletters, maar ook voor standaardproducten.

Vorige slide
Volgende slide
Gevelletter titanium: Eigenschappen

Titanium gevelletters zijn sterk, laag in gewicht en zijn corrosiebestendig. Deze doosletters zijn zeer goed toe te passen in omgevingen van zeewateren en industrieën, ofwel omgevingen die veelal blootgesteld worden aan zouten en zuren. De sterkte van de gevelletter titanium is gelijk aan staal, alleen heeft titanium een veel lagere dichtheid. Klik hier voor meer eigenschappen en toepassingen van dit materiaal.

Doosletters

Doosletters kunnen ook in andere varianten worden uitgevoerd. Zowel qua type, vorm en eventueel uitgelicht.

Advies en vormgeving

Onze adviseurs begeleiden u met het samenstellen van de gevelletter titanium en houden hierbij rekening met alle facetten die benodigd zijn voor een goede leesbaarheid. Advies en vormgeving, dus van advies tot montage, we helpen u graag op weg met de bewegwijzering in en rondom uw gebouw.

Fabricage

Wij maken deze gevelletter titanium voor u op basis van het grafisch ontwerp. We werken efficiënt en kostenbesparend. Direct en zonder al te veel tussenschakels. Menoor maakt kwalitatieve doosletters in alle soorten en maten voor de scherpste prijs.

Montage en onderhoud

De doosletters kunnen worden gemonteerd op de gevel of op het dak. Uitgangspunt is een strategische positionering. De montage gebeurt door ons eigen montageteam door heel Nederland.

 
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.

Blijf op de hoogte en laat je inspireren