Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht

Gevelletter kunststof

Gevelletter kunststof. Acrylaat letters, een massieve kunststof letter in diverse vormen leverbaar. De acrylaat letters kunnen worden uitgevoerd in in diverse (RAL)kleuren. Deze letters zijn 8of 19mm dik. De acrylaat letters zijn ook ook in diverse hoogtes mogelijk. De hoogtes variëren meestal van 2cm tot en met 100cm, soms zelfs hoger. De Acrylox letters of cijfers kunnen vlak of op afstand van de wand “blind” gemonteerd worden, zodat er geen bevestiging zichtbaar is.

Gevelletter kunststof: variatianten

Gevelletter kunststof, verkrijgbaar in een glanzende of matte toplaag worden uitgevoerd. Standaard zijn er veel (RAL)kleuren. Daarnaast kunnen de kleuren ook in een “maatwerk”kleur worden gespoten in een matte of glanzende uitvoering.

Robuust, water, weer

Robuust en bestendig tegen water en weersinvloeden. Met deze acrylaat letters beschikt u over een weerbestendige kwaliteit. Een duurzaam product.

Advies en vormgeving

Onze adviseurs begeleiden u met het samenstellen van een keuze en houden hierbij rekening met alle facetten die benodigd zijn voor een goede leesbaarheid. Advies en vormgeving, dus van advies tot montage, we helpen u graag op weg met de bewegwijzering in en rondom uw gebouw.

Fabricage

Wij maken deze acrylaat letters voor u op basis van het grafisch ontwerp. We werken efficiënt en kostenbesparend. Direct en zonder al te veel tussenschakels. Menoor maakt kwalitatieve letters in alle soorten en maten voor de scherpste prijs.

Montage en onderhoud

De letters kunnen worden zonder zichtbare bevestiging gemonteerd op de gevel of op het dak. Uitgangspunt is een strategische positionering. De montage gebeurt door ons eigen montageteam door heel Nederland.

 
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.

Blijf op de hoogte en laat je inspireren