Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gevelletter RVS-look

Gevelletter RVS-look, een kunststof letter met RVS toplaag. De gevelletter RVS-look kan worden uitgevoerd in geborsteld/geslepen of in zilver. De RVS-look letters zijn 3mm dik. Wilt u een letter in massief RVS, dan is dit ook in diverse diktes en hoogtes mogelijk. De hoogtes variëren meestal van 2cm tot en met 100cm, soms zelfs hoger. De letters of cijfers kunnen vlak of op afstand van de wand “blind” gemonteerd worden, zodat er geen bevestiging zichtbaar is.

Vorige slide
Volgende slide
Gevelletter RVS-look en andere varianten

Een gevelletter RVS-look kan naast de RVS toplaag ook in een andere finish-toplaag worden uitgevoerd. Andere finish-toplagen zijn bijvoorbeeld koper geslepen of goud geslepen. Beide opties zijn verkrijgbaar in een matte of glanzende uitvoering. Wilt u toch liever een echte RVS uitvoering? Klik dan hier!

Complete serie

We leveren een complete serie RVS-look. Naast gevelletters is ook uw logo in RVS-look uitvoerbaar. Met deze serie heeft u een compleet systeem voor aanduiding en positiebepaling rondom het gehele gebouw. Decoratief en duidelijk voor uw bezoekers!

Advies en vormgeving

Onze adviseurs begeleiden u met het samenstellen van een keuze en houden hierbij rekening met alle facetten die benodigd zijn voor een goede leesbaarheid. Advies en vormgeving, dus van advies tot montage, we helpen u graag met de aanduidingen rondom uw gebouw.

Eigen fabricage

Wij leveren RVS-look letters voor u in zowel standaard lettertypen, als het lettertype van uw huisstijl. Op basis hiervan maken wij het grafisch ontwerp. We werken efficiënt en kostenbesparend. Direct en zonder al te veel tussenschakels. Menoor maakt kwalitatieve RVS-look letters en andersoortige gevelletters in alle mogelijke maten voor de scherpste prijs.

Montage en onderhoud

De RVS-look letters kunnen, zoals alle uitvoeringen van gevelletters worden gemonteerd op de wand, plafond of op het dak. Uitgangspunt is een strategische positionering. De montage gebeurt door ons eigen montageteam door heel Nederland.

 
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.

Blijf op de hoogte en laat je inspireren