Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gevelbelettering RVS

Gevelletter RVS, een roestvast stalen letter met geborstelde toplaag. De gevelletter RVS is 3 of 5mm dik en kan vlak op of afstand tegen uw wand of gevel worden gemonteerd. Wilt u een letter in massief RVS-look, dan is dit ook in een dikte van 3mm mogelijk. De hoogtes variëren meestal van 2cm tot en met 100cm, soms zelfs hoger. De letters of cijfers kunnen vlak of op afstand van de wand “blind” gemonteerd worden, zodat er geen bevestiging zichtbaar is.

Vorige slide
Volgende slide
Gevelletter RVS onzichtbare bevestiging

Een gevelletter RVS wordt standaard met onzichtbare bevestiging uitgevoerd, afhankelijk van de letterdikte wordt een keuze gemaakt. Een onzichtbare bevestiging geeft meestal het mooiste eindresultaat en kan met aangelaste draagstiften of door middel van verlijmen op de ondergrond worden uitgevoerd. Wilt u een letter in RVS-look? Klik dan hier!

Complete serie

We leveren een complete serie RVS. Naast gevelletters is ook uw logo in in RVS uitvoerbaar. Met deze serie heeft u een compleet systeem voor aanduiding en positiebepaling rondom het gehele gebouw. Decoratief en duidelijk voor uw bezoekers!

Advies en vormgeving

Onze adviseurs begeleiden u met het samenstellen van een keuze en houden hierbij rekening met alle facetten die benodigd zijn voor een goede leesbaarheid. Advies en vormgeving, dus van advies tot montage, we helpen u graag met de aanduidingen rondom uw gebouw.

Eigen fabricage

Wij leveren RVS letters voor u in zowel standaard lettertypen, als het lettertype van uw huisstijl. Op basis hiervan maken wij het grafisch ontwerp. We werken efficiënt en kostenbesparend. Direct en zonder al te veel tussenschakels. Menoor maakt kwalitatieve RVS letters en andersoortige gevelletters in alle mogelijke maten voor de scherpste prijs.

Montage en onderhoud

De RVS letters kunnen, zoals alle uitvoeringen van gevelletters worden gemonteerd op de wand, gevel of op het dak. Uitgangspunt is een strategische positionering. De montage gebeurt door ons eigen montageteam door heel Nederland.

 
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.

Blijf op de hoogte en laat je inspireren