Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Verwijsbord Convexa

Verwijsborden uit de Convexa-lijn bestaan uit gebogen geanodiseerde aluminium profielen voorzien van verwisselbare tekstborden die aan beide zijden worden afgesloten met een kunststof cap. Het verwijsbord is geschikt voor vele toepassingen door het gehele gebouw.

Previous slide
Next slide
Verwijsbord Convexa op maat

We maken het verwijsbord Convexa op elk gewenst formaat voor u. Het bord is opgebouwd uit geanodiseerde aluminium systeemprofielen welke leverbaar zijn in de volgende standaardmaten:
• 56 mm           •  150 mm
• 78 mm           •  215 mm
• 110 mm          •  302 mm
Door de modulaire opbouw zijn de profielhoogtes onderling te combineren. De lengte van de profielen wordt bepaald door de kijkafstand gecombineerd met letterhoogte en hoeveelheid tekst. Wilt u een afwijkende hoogte maat? Dan maken wij deze voor u!

Complete serie

We leveren een complete serie verwijsborden uit de Convexa-lijn. Alle borden zijn leverbaar als wandbord, hangbord, en deurbord. Ook kunnen wissellijsten en bureaustandaards worden gemaakt. Met de Convexa-verwijsborden heeft u een compleet en flexibel systeem voor bewegwijzering en positiebepaling door het gehele gebouw. Decoratief en duidelijk voor uw bezoekers.

Tekstbordjes en stroken

De tekstbordjes op het verwijsbord zijn eenvoudig te verwijderen uit de profielen en kunnen snel worden vervangen bij een verandering van het gebouw of een bestemmingswijziging van de ruimtes. De tekstbordjes kunnen full color worden bedrukt met tekst, logo of een afbeelding. De bordjes zijn gemaakt van stevig kunststof. U kunt ook kiezen voor stijlvolle aluminium tekststroken met belettering in elke kleur of lettertype.

Advies en vormgeving

Onze adviseurs begeleiden u met het samenstellen van een verwijsbord en houden hierbij rekening met alle facetten die benodigd zijn voor een goed leesbaar verwijsbord. Van routeplan tot montage, we helpen u graag op weg met de bewegwijzering in of rondom uw gebouw.

Eigen fabricage

In onze eigen fabriek maken wij het verwijsbord Convexa voor u op basis van het grafisch ontwerp. Wij produceren, assembleren, spuiten en beletteren alle componenten zelf. Hierdoor werken we efficiënt en kostenbesparend. Direct en zonder tussenschakels. Menoor maakt kwalitatieve verwijsborden in alle soorten en maten voor de scherpste prijs.

Montage

Het verwijsbord Convexa kan worden gemonteerd op de wand, plafond of op de vloer. We kunnen het verwijsbord ook verrijdbaar maken voor flexibele en strategische positionering. De montage van verwijsborden gebeurt door ons eigen montageteam door heel Nederland.

 
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.

Blijf op de hoogte en laat je inspireren