Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Zoek
Sluit dit zoekvak.

Buitenzuil Jumbo led

Opgebouwd uit een aluminium frame, met opaal kunststof beplating. De aluminium staanders zijn ovaal van vorm. Op de opaal (lichtdoorlatende) plaat wordt tekst en logo aangebracht, zodat de Buitenzuil Jumbo led gecreëerd wordt. De teksten op deze kunststof plaat zijn muteerbaar en kunnen worden aangebracht met snijfolie of full color. De buitenzuil led is in diverse kleuren leverbaar. RAL-kleuren zijn de standaard kleuren, maar elke gewenste kleur is mogelijk.

Buitenzuil Jumbo led: Varianten

De lichtdoorlatende verlichte uitvoering is niet alleen verkrijgbaar in kunststof, maar is ook uitvoerbaar in een gewalste beplating. Ook op deze onverlichte uitvoering kan de tekst in folie of in full color. Het aluminium frame kan in kleur gelakt worden. Er is de mogelijkheid om tijd- en temperatuuraanduiding toe te voegen. Klik hier voor de onverlichte aluminium uitvoering.

Complete serie

We leveren een complete serie afmetingen. Alle opties zijn leverbaar als wandbord en vrijstaand. Met deze serie heeft u een compleet systeem voor aanduiding en positiebepaling rondom het gehele gebouw. Decoratief en duidelijk voor uw bezoekers!

Robuust, water, weer

Robuust en bestand tegen water en weersinvloeden. Met deze buitenzuil Jumbo led beschikt u over een robuust systeem dat tegen een stootje kan en ook nog eens U.V.-bestendig is. Een gebruiksvriendelijk systeem. Ook bij een verandering. De opdruk kan in full color met tekst, logo of een afbeelding. De borden zijn gemaakt van stevig aluminium. U kunt ervoor kiezen om de stijlvolle kunststof beplating ook uit te voeren in slagvast polycarbonaat (klik hier voor de specificaties) met belettering in elke kleur of lettertype.

Advies en vormgeving

Onze adviseurs begeleiden u met het samenstellen van deze buitenzuil Jumbo led en houden hierbij rekening met alle facetten die benodigd zijn voor een goede leesbaarheid. Advies en vormgeving, van routeplan tot montage, we helpen u graag met de bewegwijzering rondom uw gebouw.

Eigen fabricage

Wij leveren de buitenzuil Jumbo led voor u op basis van het grafisch ontwerp. We werken efficiënt en kostenbesparend. Direct en zonder al te veel tussenschakels. Menoor maakt kwalitatieve borden in alle soorten en maten voor de scherpste prijs.

Montage en onderhoud

De buitenzuil Jumbo led kan worden gemonteerd op uw terrein. Uitgangspunt is een strategische positionering. De montage gebeurt door ons eigen montageteam door heel Nederland.

 
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.

Blijf op de hoogte en laat je inspireren