Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Zoek
Sluit dit zoekvak.

Spanframe

Een spanframe is opgebouwd uit standaard aluminium of stalen buisprofielen in combinatie met een uitgebreid assortiment koppelstukken. Binnen dit spanframe wordt een doek met ophangringen geplaatst. Door deze ringen wordt het doek met elastieken in het spanframe bevestigd. Uiteraard leveren wij ook het doek voor uw spanframe.

Vorige slide
Volgende slide
Kwaliteit

Buiten een standaard spanframe kunnen wij ook een zeer stijlvol spanframe leveren in RVS of zelfs koper en cunifer. Cunifer is een legering die speciaal is ontwikkeld voor applicaties die in contact komen met zeewater. Cunifer heeft een hoge corrosieweerstand in het algemeen en tegen put- en spleetcorrosie door chloriden in het bijzonder. Daarnaast bevat cunifer de eigenschap dat organismen zich zeer slecht aan het oppervlak hechten.

Advies en vormgeving

Onze adviseurs begeleiden u met het samenstellen van een keuze van uw spanframe en houden hierbij rekening met alle facetten die benodigd zijn voor een goede leesbaarheid. Advies en vormgeving, we helpen u graag op weg met de uitstraling die uw organisatie verdient.

Fabricage

Wij maken dit spanframe voor u op basis van het grafisch ontwerp. We werken efficiënt en kostenbesparend. Direct en zonder al te veel tussenschakels. Menoor levert kwalitatieve spanframes in alle soorten en maten voor een scherpste prijs.

Bevestiging

Deze groot formaat spanframes worden bevestigd door middel van wandbeugels.

Montage en onderhoud

Een spanframe kan worden gemonteerd op de gevel, met spanbanden of vrijstaand in de grond. Uitgangspunt is een strategische positionering. De montage gebeurt door ons eigen montageteam door heel Nederland.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.

Blijf op de hoogte en laat je inspireren