Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Zoek
Sluit dit zoekvak.

Spanframe groot formaat

Het Spanframe groot formaat is opgebouwd uit standaard aluminium en stalen buisprofielen in combinatie met een uitgebreid assortiment koppelstukken. Hierbij kan een spanframe grootformaat wand worden gecreëerd. Op onderstaande foto’s is naast een wanduitvoering ook gebruik gemaakt van een spanframe groot formaat met spanbanden met montage tussen twee pilaren. Het doek wordt met staalkabels, ophangringen en spanbanden geplaatst. Uiteraard leveren wij ook het zijl of doek voor uw spanframe.

Vorige slide
Volgende slide
Spanframe groot formaat: Kwaliteit

Buiten standaardframes kunnen wij ook een zeer stijlvol frame leveren in RVS of zelfs koper en cunifer. Cunifer is een legering die speciaal is ontwikkeld voor applicaties die in contact komen met zeewater. Cunifer heeft een hoge corrosieweerstand in het algemeen en tegen put- en spleetcorrosie door chloriden in het bijzonder. Daarnaast bevat cunifer de eigenschap dat organismen zich zeer slecht aan het oppervlak hechten.

Advies en vormgeving

Onze adviseurs begeleiden u met het samenstellen van uw spanframe en houden hierbij rekening met alle facetten die benodigd zijn voor een goede leesbaarheid. Advies in plaatsbepaling en vormgeving, we helpen u graag op weg met de uitstraling die uw organisatie verdient.

Fabricage

Wij maken deze spanframes voor u op basis van het grafisch ontwerp. We werken efficiënt en kostenbesparend. Direct en zonder al te veel tussenschakels. Menoor levert kwalitatieve spanframes in alle soorten en maten voor een scherpe prijs.

Bevestiging

Deze groot formaat spanframes worden bevestigd door middel van wandbeugels, spanbanden of met stalen buisprofielen in combinatie met speciale beugels.

Montage en onderhoud

De spanframes kunnen worden gemonteerd op de gevel, hangend met spanbanden of vrijstaand in de grond. Uitgangspunt is een strategische positionering, waarbij rekening gehouden wordt met windbelastingen. Bij de montage wordt veelal gebruik gemaakt van een hoogwerker. De montage gebeurt door ons eigen montageteam door heel Nederland.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.

Blijf op de hoogte en laat je inspireren