Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Zoek
Sluit dit zoekvak.

Neon Sign meer kleuren

De hoge kwaliteit neon sign-panelen kunnen gemaakt worden met meerdere kleuren tekst en kunnen tevens worden gecombineerd met een leuke vorm of logo. Het paneel kan worden opgehangen middels een flexibel ophangsysteem of kan direct op de wand worden bevestigd met afstandhouders. U kunt kiezen voor een recht paneel of een paneel die de vorm van de tekst heeft, een zogenaamd contourpaneel.

Vorige slide
Volgende slide
Neon sign in 14 kleuren

LED neon sign is in 14 kleuren te verkrijgen. De kleuren die wij gebruiken zijn: wit, goud (warm wit), rood, oranje, geel, blauw, groen, lichtblauw, paars en roze. Wilt u liever meerdere kleuren in één sign verwerken? Ook dat is mogelijk met RGB led-verlichting. U kunt zelf de kleur van uw sign op afstand bedienen. Het is ook mogelijk om alle kleuren in elkaar te laten overlopen of bijvoorbeeld kleuren te laten knipperen.

Formaten

LED neon sign zijn in verschillende formaten te verkrijgen. De afmetingen zijn afhankelijk van de lengte van uw tekst of de vorm van een object. De letters worden gemaakt van LED strips die gebogen worden in de vorm van de letter. De strips hebben een minimale dikte van 6 mm, maar ook diktes van 8, 10 en 12 mm zijn mogelijk. De standaard dikte die wij hanteren is 8 mm. Bij een dikte van 8 mm moet de letter minimaal 8 cm hoog zijn. De lengte van de tekst bepaald uiteindelijk de breedte van het paneel. De maximale formaten van een paneel zijn 73 cm hoog en 170 cm breed. Voor grotere formaten kunt u contact opnemen met ons en we zullen bekijken of dit technisch mogelijk is.

Materialen

Een neon sign wordt volledig met de hand gemaakt met toepassing van hoogwaardige materialen. Zuinige en duurzame LED-neonstrip, een helder acryl bord. De LED-strips zijn CE gecertificeerd. De sign wordt geleverd met een DC12V transformator en een AC plug geschikt voor ieder stopcontact. Uniek, gebruiksvriendelijk en duurzaam. De led-verlichting heeft een gemiddelde levensduur van 50.000 branduren.

Bestellen en levertijd

Wilt u een neon sign meer kleuren bestellen? Neem dan contact met ons op. We berekenen op basis van de gewenste tekst en led uitvoering de prijs voor u. We werken met 10 standaard lettertypes, maar kunnen ook uw eigen lettertype maken tegen een geringe meerprijs. De gemiddelde productietijd bedraagt 3 tot 4 weken. Wij hanteren een product garantie van 2 jaar op al onze LED neon signs.

 
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.

Blijf op de hoogte en laat je inspireren