Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Zoek
Sluit dit zoekvak.

Corona sticker lift ‘Maximaal 1 persoon’

Corona sticker lift ‘Maximaal 1 persoon’ geschikt voor gebruik op wand en vloer.
Doorsnede: 250 mm
Materiaal: vinyl
Taal: Nederlands

  • Goede printability, met (eco) solvent, latex en uv-inkten
  • Anti-slip: hoge frictie, laag slip risico
  • Schoon te verwijderen zonder lijmresten
  • Set van 10 stickers
 
Wilt u een set met de Corona sticker lift ‘Maximaal 1 persoon’ bestellen, stuur uw verzoek naar ons en we nemen direct contact met u op. Alle stickers zijn op voorraad en u heeft ze binnen 24 uur in huis.

Menoor heeft meer Corona producten

Ons glasheldere Corona spatscherm staand is de ideale manier om uw medewerkers en klanten te beschermen tegen besmetting van bacteriën en virussen. We kunnen Corona spatschermen binnen enkele dagen leveren. Wij bieden ook een ruime assortiment Corona stickers uit voorraad. U heeft ze binnen 24 uur in huis.

Corona spatscherm staand met bedrukking

Wil u een ontmoetingsscherm met uw eigen beeldmerk of andere bedrukking? We bedrukken op speciale folie en plaatsen deze op de ruit. De bedrukking is zeer geschikt wanneer u meerdere schermen naast elkaar plaatst en de privacy van uw bezoekers of medewerkers wilt waarborgen. U kunt kiezen voor een eigen afbeelding of thema met of zonder tekst. We kunnen ook voor u een ontwerp maken conform uw wensen. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. Wij helpen u graag verder om het ontmoetingsscherm verder te personaliseren.

Maatwerk Corona bewegwijzering in uw gebouw

Ook voor speciale (semi-)permanente Corona bewegwijzeringsborden kunt u bij ons terecht. We verzorgen duidelijke routes in uw gebouw naar de diverse afdelingen en kamers. Zo bent u er zeker van dat uw medewerkers en bezoekers altijd een juiste en veilige route kiezen. Voor maatwerkoplossingen komen wij snel bij u langs om u te adviseren. Uiteraard blijven wij op gepaste afstand en onze medewerkers dragen mondkapjes.

Kies voor professionele oplossingen en voldoe aan de RIVM richtlijnen

Menoor Bewegwijzering heeft 70 jaar ervaring in het maken en monteren van routeborden. Wij leveren aan vele zorginstellingen, overheden en bedrijven in binnen- en buitenland. Kwalitatieve oplossingen voor een efficiënte bewegwijzering en routeplanning in en rondom uw gebouw. We maken maatwerk producten van hoge kwaliteit die duurzaam geproduceerd worden in eigen fabriek. Zo bent u er zeker van dat u voldoet aan alle RIVM richtlijnen en zorgt voor een veilige werkomgeving.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.

Blijf op de hoogte en laat je inspireren