Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verplaatsbare standaard

Borden met paal op vaste, aangelaste voetplaat. De paal kan worden voorzien van een tekstplaat met vaste mededeling of met een wissellijst in A3- of A4-formaat. In deze wissellijst kunt u zelf een papieren insert plaatsen. Een verplaatsbare standaard is gemakkelijk in het gebruik bij tijdelijke situaties, zoals evenementen.

Verplaatsbare standaard: Informatiedragers

We maken uw verplaatsbare standaard op elk gewenst formaat voor u. Ons standaard assortiment bestaat uit borden van de volgende afmetingen:
•     600 x 400 mm          •   210 x 297 mm A4-formaat
•     600 x 500 mm          •   297 x 420 mm A3-formaat
•     600 x 600 mm         •   De door u gewenste afmeting.
De afmeting wordt bepaald door de leesafstand gecombineerd met letterhoogte en hoeveelheid tekst. Wilt u een afwijkende lengte of hoogtemaat? Dan maken wij deze voor u!

Complete serie

We leveren een complete serie verplaatsbare standaards met bijbehorende informatie. Op deze wijze kunt u een tijdelijke route aangeven naast uw bewegwijzering en positiebepaling in en rondom het gehele gebouw. Decoratief en duidelijk voor uw bezoekers!

Robuust, water, weer

Robuust en bestendig tegen water en weersinvloeden. Met deze verplaatsbare standaard beschikt u over een systeem dat tegen een stootje kan. Een gebruiksvriendelijk systeem waarbij papieren inserts gemakkelijk muteerbaar zijn bij een tijdelijke verandering van de gebouwnaam of een bestemmingswijziging. De tekstborden kunnen full color worden bedrukt met tekst, logo of een afbeelding. De borden zijn gemaakt van stevig aluminium. U kunt voor kiezen voor elke belettering in elke kleur of lettertype.

Advies en vormgeving

Onze adviseurs begeleiden u met het samenstellen van een route met verplaatsbare standaards en houden hierbij rekening met alle facetten die benodigd zijn voor een goede leesbaarheid. Advies en vormgeving, van routeplan tot montage, we helpen u graag op weg met de bewegwijzering in en rondom uw gebouw.

Eigen fabricage

In onze eigen fabriek maken wij het bord met paal op voetplaat als verplaatsbare standaard voor u op basis van het grafisch ontwerp. Wij produceren, assembleren, spuiten en beletteren alle componenten zelf. Hierdoor werken we efficiënt en kostenbesparend. Direct en zonder tussenschakels. Menoor maakt kwalitatieve verplaatsbare standaards in alle soorten en maten voor de scherpste prijs.

Montage en onderhoud

De verplaatsbare standaard is vrijstaand en binnen en buiten toepasbaar. Bij elke tijdelijke wijziging kunt u eventueel zelf de route uitzetten.

 
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.

Blijf op de hoogte en laat je inspireren