Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Zoek
Sluit dit zoekvak.

Snijfolie

Snijfolie is leverbaar in diverse breedte- en lengtematen. Met onze gegoten snijfolie maken wij kwalitatief hoogwaardige opdrukken voor uw borden in ieder gewenst lettertype, in elk logo in iedere gewenste afmeting in een groot scala aan kleuren en mogelijkheden.

Vorige slide
Volgende slide
Snijfolie; Water, weer

Afhankelijk van de kwaliteit en het doel is snijfolie goed tot slecht bestand tegen water en weersinvloeden. De toplaag en de kleefkracht spelen hierbij een zeer grote rol. Menoor staat voor kwaliteit! Wij willen u en onszelf nooit teleurstellen en werken daarom uitsluitend met de beste snijfolie. De door ons gehanteerde snijfolies hebben een garantie van minimaal 10 jaar op de kleefkracht en zijn niet aan krimp onderhevig. Snijfolies zijn er in een matte en glanzende uitvoering.

Kwaliteit: Gegoten snijfolie

Een gegoten folie is een kwalitatief hoogwaardig vinyl dat tijdens de productie in vloeibare vorm als een uiterst dunne laag wordt uitgegoten op een speciaal papier. Gegoten folies hebben door deze methode geen ‘geheugen’, waardoor ze stabiel zijn en nauwelijks vatbaar voor zichtbare krimp. Omdat ze dunner en zachter zijn, zijn ze ook gemakkelijker te snijden, te pellen en aan te brengen op kritisch gevormde ondergronden.

Hierdoor worden ze veelal toegepast op voertuigen of andere objecten die ‘ingepakt’ moeten worden. Soms wordt de keuze gemaakt op basis van kleur, waardoor het ook voor minder prestigieuze binnentoepassingen wordt ingezet.

Bij twijfel voor het kiezen van een geschikte folie met de wens voor duurzaamheid en kwaliteit, zal een gegoten product u meestal niet teleurstellen.

  • Lange levensduur
  • Stabiel, krimpt nagenoeg niet
  • Goed bestand tegen chemische reacties
  • Bijzonder handelbaar
  • Kleurvast
Gekalandreerde folies

Gekalandreerde folies starten hun levenscyclus als een klomp PVC die onder hitte door twee walsen wordt geperst tot een dunne laag tussen de 65 en 100 micron. Door deze productiemethode wordt er wel een geheugen opgebouwd waardoor ze dimensioneel minder stabiel zijn, maar ook goedkoper. Hoewel ze niet over de eigenschappen beschikken die aan een gegoten folie worden gesteld, voldoen ze in ruime mate aan de vereisten voor algemene beletteringen op vlakke ondergronden. Gekalandreerde folies zijn er in twee soorten: polymeer- en monomeer gewalst. Deze folies zijn het meest geschikt voor binnengebruik en kort buitengebruik.

Verwerking

Wij snijden uw teksten en logo’s op basis van het grafisch ontwerp. We werken efficiënt en kostenbesparend met ons geoutilleerde machinepark. Direct en zonder tussenschakels. Menoor maakt uw teksten en logo’s in alle soorten en maten voor de scherpste prijs.

Montage en onderhoud

De folieteksten en logo’s worden in onze productiehal verwerkt en geplakt, maar wilt u de tekst bij u op locatie geplakt hebben? Dat kan uiteraard ook! De montage gebeurt door ons eigen montageteam door heel Nederland.

 
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.

Blijf op de hoogte en laat je inspireren