Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Zoek
Sluit dit zoekvak.

Richtingwijzer type B

Richtingswijzers type B zijn opgebouwd uit een zeer robuuste 8-kantige aluminium staander. De richtingswijzers type B hebben aluminium tekstborden die eenvoudig verwisselbaar zijn. De richtingwijzers type B worden voor de avondsituatie aangelicht met een grondspot of strategisch opgesteld in de nabijheid van straatverlichting, zodat leesbaarheid in alle situaties gewaarborgd blijft.

Richtingwijzer type B op maat

We maken richtingwijzer type B op elk gewenst formaat voor u. Ons standaard assortiment bestaat uit de volgende maten:
•     700 x 100 mm          •   700 x 250 mm
•     700 x 150 mm          •   700 x 300 mm
•     700 x 200 mm          •   De door u gewenste afmeting
Door de modulaire opbouw van richtingwijzer type B zijn de profielhoogtes onderling te combineren. De lengte van de profielen wordt bepaald door de leesafstand gecombineerd met letterhoogte en hoeveelheid tekst. Wilt u een afwijkende lengte- of hoogtemaat? Dan maken wij deze voor u!

Complete serie

We leveren een complete serie richtingswijzers met bijbehorende informatie en verwijsborden uit type B. Alle borden zijn leverbaar als wandbord, hangbord, en verwijzer. Met de serie type B heeft u een compleet en flexibel systeem voor bewegwijzering en positiebepaling rondom het gehele gebouw. Decoratief en duidelijk voor uw bezoekers!

Robuust, water, weer

Robuust en bestand tegen water en weersinvloeden. Met richtingwijzers type B beschikt u over een robuust systeem dat tegen een stootje kan en ook nog eens U.V.-bestendig is. Een gebruiksvriendelijk systeem waarbij verwijsborden eenvoudig uit de staanders zijn te nemen bij een verandering van de gebouwnaam of een bestemmingswijziging van de ruimtes. De tekstborden kunnen full color worden bedrukt met tekst, logo of een afbeelding. De bordjes zijn gemaakt van stevig aluminium. U kunt ervoor kiezen om de stijlvolle aluminium tekststroken uit te voeren met belettering in elke kleur of lettertype.

Advies en vormgeving

Onze adviseurs begeleiden u met het samenstellen van een richtingwijzer type B en houden hierbij rekening met alle facetten die benodigd zijn voor een goede leesbaarheid. Advies en vormgeving, van routeplan tot montage, we helpen u graag op weg met de bewegwijzering in en rondom uw gebouw.

Eigen fabricage

In onze eigen fabriek maken wij de richtingwijzers voor u op basis van het grafisch ontwerp. Wij produceren, assembleren, spuiten en beletteren alle componenten zelf. Hierdoor werken we efficiënt en kostenbesparend. Direct en zonder tussenschakels. Menoor maakt kwalitatieve richtingwijzers in alle soorten en maten voor de scherpste prijs.

Montage en onderhoud

De richtingwijzer type B kan worden gemonteerd op de wand, plafond of op uw terrein. We kunnen de richtingwijzer ook verplaatsbaar maken voor flexibele en strategische positionering. De montage van verwijsborden gebeurt door ons eigen montageteam door heel Nederland.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.

Blijf op de hoogte en laat je inspireren