Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Zoek
Sluit dit zoekvak.

Raamfolie privacy

Raamfolie privacy. Deze folie is leverbaar in diverse breedte- en lengtematen. Bij toepassingen met veel glas is er vaak behoefte aan privacy. Een glas-folie is dan de oplossing en een fraaie en decoratieve toevoeging aan uw ruimte. Privacy raamfolies zijn in een grootschalig assortiment verkrijgbaar. Mogelijkheden zijn onder andere gematteerde en spiegelende glasfolies. Of wat dacht u van one-way-vision folie, waarmee u van donker naar licht kijkt, dus: overdag naar buiten, maar ‘s avonds naar binnen. Raamfolie privacy is de oplossing tegen ongewenste inkijk!

Vorige slide
Volgende slide
Raamfolie privacy; Kwaliteit, water, weer

Afhankelijk van de kwaliteit en het doel is raamfolie goed tot slecht bestand tegen water en weersinvloeden. De toplaag en de kleefkracht spelen hierbij een zeer grote rol. Wij willen u nooit teleurstellen en werken daarom uitsluitend met de beste raamfolies. De door ons gehanteerde raamfolies hebben een garantie van minimaal 7 jaar op de kleefkracht en zijn niet aan krimp onderhevig.

Verwerking

De mogelijkheid bestaat om uw raamfolie privacy te voorzien van bedrukte tekst, logo of afbeelding. Ook decoratieraamfolies bieden mogelijkheden waarmee u kunt variëren van volledig ondoorzichtig tot redelijk doorzichtig. Er zijn een aantal standaard patronen voorhanden, maar ook zijn door middel van snij- en printfolie erg leuke en speelse dessins te realiseren, die uitermate goed werken op het gebied van privacy. Wij maken uw teksten, logo’s en afbeeldingen op basis van het grafisch ontwerp. We werken efficiënt en kostenbesparend met ons geoutilleerde machinepark. Direct en zonder tussenschakels. Menoor maakt uw teksten, logo’s en afbeeldingen in alle soorten en maten voor de scherpste prijs.

Montage en onderhoud

De raamfolie privacy wordt bij u op locatie geplakt hebben. De montage gebeurt door ons eigen montageteam door heel Nederland.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.

Blijf op de hoogte en laat je inspireren