Tel. 078 61 00 299

Molenvliet 27 – 3335 LH Zwijndrecht


Zoek
Sluit dit zoekvak.

Presentiebord Foto

Het presentiebord is speciaal ontwikkeld voor omgevingen waar visuele herkenning belangrijk is. Het aan- en afwezigheidsbord is opgebouwd uit een geanodiseerd aluminium richelprofiel met ruimte voor het plaatsen van een foto naast de naamstroken. Onze presentieborden zijn exclusief verkrijgbaar bij Discount Office.

Vorige slide
Volgende slide
Presentiebord op maat

Het presentiebord is leverbaar in 2 uitvoeringen, voor 15 of 20 namen. De maten (bxh) zijn resp. 550 x 845 mm en 550 x 1110 mm. Ook kan dit aan-en afwezigheidsbord in ieder gewenst formaat voor u op maat worden gemaakt. De bijgeleverde witte naamplaatjes hebben een afmeting van 250 x 49,6 mm. Deze kunt u zelf voorzien van een naam met een labelmaker, maar we kunnen ze ook bedrukken voor u.

Complete serie

We leveren een complete serie RVS. Naast gevelletters is ook uw logo in RVS uitvoerbaar. Met deze serie heeft u een compleet systeem voor aanduiding en positiebepaling rondom het gehele gebouw. Decoratief en duidelijk voor uw bezoekers!

Tekststroken met foto

Het verwisselen van de naambordjes is eenvoudig met de uitschuifbare profielen die u kunt openen met de bijgeleverde inbussleutel. De tekstbordjes kunnen full-color worden bedrukt met tekst, logo of een afbeelding. Naast het naambordje is een profiel aanwezig voor het plaatsen van een (pas)foto. Deze wordt met een transparant beschermkapje afgedekt. De koptekst ‘aanwezig’ en ‘afwezig’ is duidelijk gekleurd en heeft een afmeting van 550 x 52,8 mm.

Advies en eigen fabricage

Wij adviseren u graag met de juiste keuze van uw presentieborden en overige borden voor bewegwijzering binnen en buiten uw bedrijfsgebouw en produceren het presentiebord Foto in onze eigen fabriek. Wij produceren, assembleren, spuiten en beletteren alle onderdelen van het presentiebord. Hierdoor werken we efficiënt en kostenbesparend. Direct en zonder tussenschakels. Menoor maakt kwalitatieve presentieborden in alle soorten en maten voor de scherpste prijs. En dat doen we al 60 jaar.

Montage

Het presentiebord kan middels schroeven worden gemonteerd aan de wand. Wij verzorgen de montage van alle soorten bewegwijzeringsborden en lichtreclame door heel Nederland.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vragen? Bel voor direct contact 078 61 00 299

Of stel uw vraag via ons contactformulier. Of bekijk ons faq.

Blijf op de hoogte en laat je inspireren